Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak widzę baby z rozlaną doopą i cycami to...

Polecane posty

Gość gość

...zbiera mnie na mdłości

Gość gość
Taka dupa to akurat efekt lenistwa i obżarstwa często, więc racja. Jednak z rozlanymi cyckami nie da się nic zrobić, jeśli takie już są.

Racja. Mozna siè ogarnąc i tuszowac niedoskonałosci figury- tak bylo jeszcze 5-10 lat temu. Teraz, te wszystkie zwały i tłustosci celowo siè eksponuje. Olewactwo, brak gustu, zboczona moda??

Gość gość
Zazdroszcze wam ze nie macie innych problemow bez kitu takie p*****ly jakby bylu moim zmartwieniem bylabym happy

Kazdy ma swoje problemy osobiste, natomiast estetyka na codzień w zyciu publicznym tez by siè przydała:)

Gość gość
nie rozwala kolezanka w pracy, wielka jak szafa, brzuch sie wylewa, tylek jak szafa, codziennie 3 pajdy chleba z szynka i serem, paczka chrupek, a jak mnie widzi to: ale ty jestes chudziutka! tez bym tak chciala! ale kiedy jej mowie, ze to nie magiczne geny, to nie zadna 'moja natura', tylko chole/rnie ciezka praca i masa ogromnych jedzeniowych wyrzeczen (bo moglabym jesc to na co mam zwyczajna ochote i kaprys i wygladac jak ona, ale nie chce) to tylko sie smieje: ja bym nie mogla i zapycha chrupkami z usmiechem na twarzy :O to po co ta gadka?

Gość gość
A jaka to jest rozlana doopa?