Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy tn zwiazek ma przyszlosc

Polecane posty

Gość gość

Ok 1,5roku temu przez internet poznalam chlopaka, ale na spotkanie zdcydowalam sie dopiero ok pol roku temu od tego czasu spotkalismy sie pare razy, nawet poszlismy razem do lozka. Sprawia wrazenie ze nie jestem mu obojetna. Mowi ze teskni, ze zalezy mu zeby mi bylo dobrze, stara sie, pyta o moja przyszlosc i zadaje pytania tak jakby chcial w niej uczestniczyc, nawet nazwal mojego ojca w rozmowie o czyms tam tesciu, ale gdy schodzi temat na zwiazek mowi ze to nie dla niego. Czy byc moze istnieje jakas szansa ze zmieni zdanie, jak myslicie co powinnam zrobic bo mi zalezy ale czy to tylko przyjazn?

mi się wydaje że po prostu chce na kocią łapę. lub po prostu jest z tobą bo "nie ma lepszej"

Gość gość
Wiec skoro nie dla niego związek,to po co do twojego ojca mówi teściu?sama się go spytaj jaka jest szansa a nie się tu pytasz.skąd mamy to wiedzieć?zapytaj wprost,bo jak będziesz zwlekac to pogorszysz sytuacje.boże seks uprawia a nie umie się spytac chlopaka a co mu chodzi...

Gość gość
A skad mamy wiedziec?

Gość specjalistka od wszystkiego
Jeżeli facet mówi, że związek nie jest dla niego, to nie doszukuj się w tym ukrytego znaczenia, tylko zbierz nogi "do kupy" i się pożegnaj. Chyba, że odpowiada Ci układ pt. seks i niczego więcej nie oczekuj.

Gość gość
Pytalam czy moge w jakis sposob to zmienic, jakies rady czy cos w tym stylu…

Gość gość
Chcesz zmienić intencje chłopaka?

Gość gość
Raczej tego nie zmienia z,nikogo nie z musisz do związku,milosci czy malzenstwa.zakończeniu to bo będziesz plakac.możliwe ze z innymi dziewczynami się tak spotyka i tak mu pasuje.

Gość gość
No ale to co robi to nic nie znaczy?

Gość specjalistka od wszystkiego
Czego oczekujesz? Że napiszemy, że on Cię kocha, tylko nie ma odwagi tego powiedzieć? Albo że Twoja miłość i zaangażowanie go zmienią? Chcesz naszego błogosławieństwa?

Gość gość
Nie dojrzałaś do związku skoro zadajesz takie pytania.