Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wojszkowska

Widziałam fajny wózek w sklepie

Polecane posty

Gość Wojszkowska

Widziałam niedawno w jednym ze sklepów bardzo fajny, nowoczesny wózek Expander Mondo Ecco. Niektóre elementy tapicerki są z eko skóry. Można powiedzieć, że połowa wózka jest z ekoskóry (jeden kolor) i połowa z materiału (drugi kolor). Wózek posiada biały stelaż i białą plastikową gondolę. Dzięki temu wygląda bardzo elegancko i nowocześnie. Może są o nim jakieś opinie?

Gość Wojszkowska
oczywiście pytanie jest kierowane do normalnych dziewczyn, a nie nieudacznic robiących za 1600 brutto :P

Gość gość
Chyba komuś tu się nudzi, szczerze wątpię żeby tendrugi wpis zrobiła ta sama osoba... Ale wracając do tematu, widziałam ten wózek w necie, mało opinii o nim bo to nowy model, ale czytałam opinie o model Mondo Grey line, są to te same wózki praktycznie, opinie są dobre, więc ja na pewno biorę go pod uwagę jak już będę kupować wózek, mam jeszcze na to trochę czasu. Ale fakt ten model Ecco jest ciekawy, te wstawki z eko skóry wyglądają ślicznie i ta biała gondola...:-)

Gość Teskam
Ja mam mondo grey line, jakby ktoś miał jakieś pytania, to chętnie odpowiem. Generalnie wózek jest bardzo poręczny, ma dużą gondolę, torbę, koła bez problemu jeżdżą po każdej powierzchni. Ma lekki aluminiowy stelaż, siedzisko w wersji spacerowej można zamontować i przodem i tyłem do kierunku jazdy, rączka wózka obszyta jest eko skórą, w zestawie pompka do kół. Dobry wybór moim zdaniem.

Gość gość
Też go widziałam i też uważam, że Ecco jest śliczny i na topie, bardzo mi się spodobał, nie znalazłam go jeszcze w żadnym stacjonarnym sklepie u siebie w mieście, ale na filmikach reklamowych wygląda super i myśle ze jest funkcjonalny.

Gość gość
Mnie z nowości spodobal się bardzo terenowy Graco EVO XT i do niego się przymierzam