Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćIofka

37latek kontra 37latka

Polecane posty

Gość gośćIofka

Zadziwia mnie myslenie facetow. Dla przykladu napisze tak. 37letni facet uwaza sie za mlodzieniaszka, a jednoczesnie swoja 37letnia rowiesniczke uwaza za stare zuzyte babsko, ktore juz najlepsze lata ma za soba I juz nawet nikt na nia nie splunie. Jednym slowem do utylizacji. Jak to jest? Jak to mozliwe ze on mlody a ona stara, bo nie pojmuje tego idiotycznego myslenia facetow. Dodam, ze z moich obserwacji to wlasnie faceci wygladaja staro, sa pomarszczeni, zaniedbani, lysieja, tyja i sa zapici........a jednoczesnie mysla ze sa jakimis bogami? Cos mi sie wydaje, ze faceci potrafia sie jeszcze bardziej oklamaywac niz kobiety.

Z moich obserwacji wynika że to jednak mężczyźni w wieku 37lat lepiej wyglądają. Jak nie wierzysz to wystarczy zobaczyć jak wygląda przeciętna 37 latka bez makijażu. Większość mężczyzn ma to do siebie że są naturalni w przeciwieństwie do kobiet które nadużywają kosmetyków. pozdro

Gość gość
A ja znow widze inaczej. Nie liczmy kobyl roboczych jakimi sa mezatki, ktore robia na 5 etatow w czasie gdy mezus zmeczony po 8h pracy. One nawet nie maja prawa wygladac na swoj wiek. Krzyzyk na droge, ale chcialy slubu to maja.

Gość gość
A ja uważam że wielu mężczyzn ok. 37 wyglądają "tatusiowato", nadwaga, łysa pała i niechlujny wygląd. Tylko samopoczucie wspaniałe i mniemanie o sobie, że o-ho-ho!

Gość gość
One ok a ONI stare dziady lyse.....hahahha

Gość gość
Owszem są jakieś wyjątki, które do 40tki wyglądają super, ale niestety po 40tce zaczyna się nieubłaganie proces starzenia i nawet największy przystojniak robi się starym dziadem.. ale to fakt co piszesz autorko, masz rację na 100%, faceci tacy są niestety, każdy stary obleśny dziad uważa się za przystojniaka i startuje do młodej, zresztą pełno takich przykładów w świecie np. aktorów (Cezary Pazura, George Clooney, Michale Douglas, jacy obleśni a zony 20 lat młodsze fuj...)- jakby nie mieli kasy to te młode kobiety by nawet na nich nie spojrzały

Gość gość
Karollo26 pozdro od sasiadow brzydalu. Nie dziw sie dlaczego podsmiec***a za twymi plecami ograniczencu hahahaha

Gość gość
Moj ma 37 lat i jest zajeeeebjstyy.

Do gościa {2014.12.05 } hapaj dzidę sfrustrowana wywłoko !! pozdro od sąsiadów ?? nie wiedziałem że mój 90 letni sąsiad obsługuje komputer.