Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kiedy zaczynacie ozdabiac dom na bozenarodzenie

Polecane posty

Gość gość

tzn.zawieszacie lampki na choinkach w ogrodzie dekorujecie okna itp....Ja zawsze robiłam dekoracje w oknach praktycznie w pierwszych dniach adwentu ,w ogrodze jakiś Mikołaj itp. choinke tak na tydzień przed swietami teraz mieszkam w innej miejscowości i ksiądz dziś w kościele mowi ,żeby nie przyozdabiać domow okien ,a bynajmniej nie zaswiecac az do wigilii? no jestem w szoku ,twierdzi ze zapala się w wigilie i później az do gromnicy,dla mnie te ozdbione okna itp.to zawsze była taka magia w czekaniu na swieta .Maz mi marudzi ze mam się wstrzymać az ktoś z sąsiadów zapali -jesteśmy tu nowi i nie chcemy od razu podpasc .A jak jest u was?

Gość gość
u nas już swieca od połowy listopada -mieszkam w Niemczech i to już jest przesada ,a w sama wigilie tez nie dobrze ja dekoruje od mikołaja ,choinka max tydzień przed wigilia ,wiadomo wieniec adwentowy od pierwszego dnia adwentu.U mnie praktycznie dekoracji przybywa z dnia na dzień bo uwielbiam siweta i jak mam jakiś nowy pomysl to wciela go w zycie

Gość gość
dzisiej zaczęłam

Gość gość
ja nie obchodzę swiat i mam problem z glowy

Gość jadwiga St
Ja będę robić porządek w kuchni w tym tygodniu, w przyszłym zamierzam ogarnąć salon i jadalnie tak porządnie i gruntownie, żeby przed wigilią tylko poprawić. A mąż z synem w następnym tyg zajmą się ogrodem i domem. W tamtym roku popsuły nam się światełka przed domem dzień przed świętami w tym roku musimy kupic. http://selgros24.pl/Dom-i-ogr%C3%B3d/Dekoracje-i-wyposa%C5%BCenie/Dekoracje-i-ozdoby/Bo%C5%BCe-Narodzenie/O%C5%9Bwietlenie-choinkowe/BULINEX/KURTYNA-ZEWN.SOPLE-LED-200L-GN.MULTIKOLOR/2_66526.do?seasonId=101 te wyglądają fajnie i będziemy chyba zamawiać

Gość gość
my juz ubraliśmy dom na święta. Wszystko zrobiliśmy w sobotę/ choinkę też ubraliśmy. W tym roku kupiliśmy lampki LED na choinkę w sklepie internetowym https://www.24sklep.pl/. Lampki ładnie świecą i łańcuch ma 7 metrów bo drzewko jest duże i gęste.

Gość gość
Jutro