Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mammamiaalessiunia

On nie chce ze mna sypiac..

Polecane posty

Gość mammamiaalessiunia

Witajcie,moze znajdzie sie tu ktos,kto mial,lub ma taka sytuacje. Otoz sprawa wyglada tak. Do tej pory z mezem prowadzilismy kolorowe zycie erotyczne,nie bylo jakiejs nudy,zawsze byla obustronna ochota,ale odkad zaszlam w ciaze ,nie sypiamy ze soba. Mimo,ze od porodu minelo 5miesiecy i nadal nic. Kiedy probuje jego przytulac odpycha mnie,mowiac,ze jest zmeczony,lub gdy zaczynam jego masowac,powtarza ciagle jedno pytanie,co chcesz? I odsuwa sie.Ostatnio wzielam sprawe w swoje rece,stanowczym glosem zaczelam protestowac,ze chce z nim seksu,znow odmowil. Czasami nie czuje sie kobieta,nie czuje sie pozadana. Mimo,ze nie stracilam zgrabnej sylwetki,dbam o siebie,ubieram sie tak jak kiedys,tzn. przed ciaza. Nie wiem,dlaczego on taki jest...

Gość zawsze szczery
a kto ma wiedziec? ludzie na forum? puknij sie w glowe

Gość gość
ma inna

Gość gość
może się brzydzi ? bo może masz teraz takie dziwny brzuch a tam w pice masz takie luzy

Gość specjalistka od wszystkiego
Ludzie na forum wiedzą wszystko i znają rozwiązanie każdego problemu. Cierpliwości, znajdzie się tez porada dla Ciebie.

Gość gość
To jakis du p ek.

Gość gość
To pewnie zdradza

Gość gość
No nie wiem, sama jeszcze nie mam dzieci, ale tak sobie myślę - nawet w podpisie masz od razu mama-cośtam ;). Może przez to że teraz jesteś w 100% skupiona na dziecku sprawia, że utraciłaś trochę swojej osobowości i seksapealu, co pewnie jest naturalne, ale jeżeli dla Twojego faceta ważniejsze jest coś więcej niż ciało, to może po prostu go tak nie pociągasz. Nie panikuj, moim zdaniem to przejdzie. Głupio żeby teraz dziecko nie był dla Ciebie najważniejsze, ale może Twojemu facetowi trudno się przestawić w swoim myśleniu nagle wieczorem i ujrzeć Cię nagle nie jako mamuśkę tylko jako demona seksu ;). Dajcie sobie trochę czasu

Gość gość
traktuje cie jak modliszek. moze sie boi że teraz mu łeb odgryziesz. ;)

Gość gość
nie lubie zebrac i tobie tez to radze .Nie chce seksu , niech spi sam w lozku .Sam bo na co ci facet tylko do pierdzenia w nim.Przenies sie na kanape , kup wibrator i poczekaj chwile.Potem zwyczajnie zapowiedz, ze poszukasz wylacznie chlopa do seksu .Opieka nad dzieckiem sie podzielicie i to bedzie koniec malzenstwa normalnego, a zacznie sie malzenstwo biale.Tylko mu to powiedz, by nie mial wymowki , ze nic nie wiedzial ten twoj mysio -pysio.

Gość gość
Podajcie mi choć JEDEN LOGICZNY powód dla którego DOROSŁA KOBIETA nie zapyta własnego męża o co kaman? Czemu nie odpychasz co jest grane? Boshe ja na jej miejscu już 3 razy zdążyłabym zrobić awanturę i olała ciepłym moczem groźby samca - zostawię Cię, znajdę inną ble ble ble takie wygrażanie piąstką :P mało tego wręcz zagroziłabym że to JA znadję sobie kochanka :P Ale pipy grochowe z Polek, faceta trzeba traktować bezwzględnie i twardo jak przerdmiot wtedy jest uległy kochający i liże stoopki swojej pani. Łagodna kobieta co szuka kompromisu zawsze skończy skopana w tyłek przez faceta.

Gość gość
Podajcie mi choć JEDEN LOGICZNY powód dla którego DOROSŁA KOBIETA nie zapyta własnego męża o co kaman? Czemu nie odpychasz co jest grane? Boshe ja na jej miejscu już 3 razy zdążyłabym zrobić awanturę i olała ciepłym moczem groźby samca - zostawię Cię, znajdę inną ble ble ble takie wygrażanie piąstką :P mało tego wręcz zagroziłabym że to JA znadję sobie kochanka :P Ale pipy grochowe z Polek, faceta trzeba traktować bezwzględnie i twardo jak przerdmiot wtedy jest uległy kochający i liże stoopki swojej pani. Łagodna kobieta co szuka kompromisu zawsze skończy skopana w tyłek przez faceta.

Gość gość
e, nie prawda. jak faceta zdominujesz to potem macz wrazenie jakbys spała z własnym synem. facet musi mieć jaja i być twardy bo inaczej tracę do niego szacunek :)

Gość gość
Taka zoneczke to bym szarpal jak Reksio szynke

Gość gość
a najadlbyś sie jak wata cukrową :D

Gość gość
Nie dla psa wata i szynka.

Gość gwoli wyjasnienia
Nie wiem czy to ciebie dotyczy ale czytalam gdzies, ze niektorzy faceci, ktorzy sa obecni przy porodzie maja potem taka traume i taka niechec do zony, ze nie chca z nia seksu. Nie wiem czy twoj maz byl przy porodzie ale jesli tak, to moze tu lezy przyczyna (choc oczywiscie nie musi). Ale tak jak tu ktos wyzej napisal, zapytaj konkretnie przy nastepnej okazji, co sie stalo i dlaczego on nie chce, i czy to juz bedzie tak do konca waszego malzenstwa. Cos musi powiedziec. Zmeczeniem czy bolem glowy nie da sie przez lata wykrecic. Powod jakis musi byc. Po nitce do klebka :-)

Gość diodaghghg
Moze to po prostu koniec Waszych uczuc. Ja z doswiadczenia wiem,ze seks bez milosci nie smakuje za dobrze,co wazniejsze,odechciewa sie zblizen. Tez tkwilam w takim zwiazku i nie wytrzymalam dluzej takiego traktowania. Rozstanie bolalo,bo wiadomo dziecko,ale nie ma co ludzic sie nadzieja,ze moze on sie zmieni,albo nabierze ochoty.... tzn. Nabrac ochoty moze jak kazdy zdrowy facet,przespicie sie tylko dla zaspokojenia potrzeby,ale czy tego wlasnie chcesz?

Przeżyłam coś takiego w swoim życiu. Okazało się, że podobały mu się także inne kobiety ... Oczywiście zaprzeczał. Może warto bacznie mu się przyglądać ... Spróbuj porozmawiać z nim szczerze ... Postaw sprawę jasno. Życzę powodzenia :)

Gość gość
Moze jest tak jak piszesz... moze ma sentyment do swoich bylych,albo innych kolezaneczek i porownuje Cie do nich, tylko nie rozumiem co chce osiagnac w ten sposob. W koncu okaze sie,ze ani ich ani Ciebie nie bedzie mial.

Gość gość
Faceci...

Gość gość
jak mozna sie nie bzy...ć masakra jakas. Wez go rozpal tak jak lubi i juz bedzie twoj. Ja jak mam ochote to wprost mowie mojemu.

Gość gość
Ja tez tak mam,nie uprawiamy se**u wcale. To dziwne,ale tak jest.

Gość gość
bo trza umić i widzić jok :l

Gość gość
a nie całowałaś się przypadkiem na jgo oczh z jimś innym albo aradowałaś z innym ... bo w takich sytuacjach z ogera do seksu uwarunkujesz go na siebie jako impoteta (inne zaczną go podiecać)