Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Baby są mega głupie i puste. Podaje przykład

Polecane posty

Gość gość

Moja znajoma lat 25 ma faceta lat 22. Ona pracuje, zarabia okolo 2 tyś, mieszka z rodzicami, jest śliczna, mądra. Jej boy też pracuje i zarabia około 2 tys, mieszka u jej rodziców, jest głupi nawet podstawówki nie skonczył. Ona zaszła z nim w ciąże. Sama chciała, probowali przez kilka mc. Ok. Rozumiem sytuacje. Można się zakochać, pieniądzze nie sa ważne ani wykształcenie ale powiedzcie czumu ona się daje mu szmacic? On przy niej na imprezach podrywa laski inne, zdradza ją mniej więcej raz w tygodniu z różnymi kobietami i to bez zabezpieczenia wiec moze ją czymś zarazic. Ona mimo ze o tym wie dalej z nim siedzi. DLACZEGO BABY SA TAKIE GŁUPIE???

Gość gość
baby to masz w nosie przy okazji - ma ktos ochote przeleciec moja zone?

Gość gość urodzinowy
widocznie bardzo go kocha

Gość gość
No ok. Kocha go ale czy to powód zeby sie dawac zdradzac? Przecież on coraz gorszy bedzie

Gość gość
albo zacznie sie lepiej kamuflowac :classic_cool:

Gość gość
może ją to podnieca że jej facet dyma inne laski :D

Gość gość
Masz dowody? Bo takimi szczegółami sypiesz jakbyś materacem był. Z twojej wypowiedzi wynika że chętnie zająłbys miejsce tego głupka bez podstawówki. Też byłam z takim facetem i to dłuższy czas z tego prostego powodu że był z******ty w łozku i nikt mu nie dorównywał, a ja akurat miałam mega apetyt na seks. Miałam też kolegę który uważał się za mojego serdecznego przyjaciela i rzekomo zależało mu tylko żebym miała dobrze w życiu więc robił co mógł żeby się z tym "głupim" rozstała i nieustannie mi wmawiał że tamten mnie zdradza, z kim i jak. Rzeczywiście z kolesiem rozstałam ale wtedy kiedy sama chciałam , a nie na cudze życzenie, serdeczny przyjaciel natychmiast usiłował zając jego miejsce, ale zrobił podstawowy błąd ukazując mi w całej okazałości walory swojego miernego seksu. Trudno żebym mając dwadzieścia parę lat, zgodziła się być z kimś w stosunku do kogoś nie czuje żadnego pociągu fizycznego i kto w dodatku jest cienki w te klocki. Jak będę miała czterdzieśc***arę to może uznam, ze taki partner jest ok, bo co mi bedzie d**e zawracał, są może ciekawsze zajęcia. Niewykluczone że na swoją śliczną i mądrą znajomą będziesz musiał parę latek poczekać aż jej się obecny boy znudzi.

Gość gość
Ja tutaj kiedyś napisałam, że nie chcę frajera, nieudacznika, brzydala i najlepiej jakby był bogatym, wysokim i ładnym obcokrajowcem. W odpowiedzi otrzymałam masę wulgaryzmów od facetów. "Pusta" przy nich było łagodnym określeniem. Zastanówcie się w końcu. Na 100% faceta który podrywa inne kopnęłabym w dupę, dziekuje

Gość gość
Wiem że ją zdradza bo on sam o tym mówi poza tym był z moją kumpelą w łózku podczas gdy był juz zaręczony z ta w ciazy

Gość Urszak
Dziwny jest ten atak na Autora.. Masz racjè, twoja znajoma zyje iluzjami. Niektóre kobiety wyłączają rozum przy mèzczyznie, i tkwią przy nim, jak nakrècane lalki. Trudno powiedziec, dlaczego i kiedy, twoja znajoma zgubiła kobiecą godnosc i honor.Niezaleznie od sytuacji, całkowite zatracenie siebie na rzecz innej osoby jest na dłuzszą metè niebezpieczne, trąci sekciarską manipulacją, drenowaniem mózgu, kieszeni, itp. Miałam taką sytuacjè w rodzinie. Mloda kobieta po kilkunastu latach "obudziła" siè, zaczèla swiadomie postrzegać rzeczywistosc, analizowac ją, i zmieniac swoje zycie. Lepiej pózno, niż wcale.... Pozdrawiam.

Gość gość
I tak jest lepszy od ciebie? :D