Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość emigrantzprzypadku

uczuciowe rozterki

Polecane posty

Gość emigrantzprzypadku

Wpadlismy na siebie przypadkowo. Juz ja chcialem operdolic zeby uwazala ale ugryzlem sie w jezyk. I dobrze. To ona mnie poznala. Ile to lat ? 7. Ponad 1500 km. Przypadek ? Mialem jeszcze prawie godz. czasu wiec usiedlismy. Jestes zonaty ? Nie. Masz kogos ? Od 3 m-cy jestem wolny jak ptak. To moze w koncu dasz mi szanse ? Zarcisz ? Nie, ciagle czekam na ciebie. Bylem jej najwieksza miloscia w LO. Niestety nie moglem jej uczucia odwzajemnic. Teraz, po tak dlugiej przerwie nie wiem, czy mowila powaznie, czy jaja sobie robi. Smutno mi samemu, musze przyznac, pokrecilbym z nia, ale tak dla zabicia czasu, niezobowiazujaco. Jezeli ona faktycznie jeszcze cos do mnie czuje to ja przeciez zranie. Ale tyle lat ? Predzej uwierze, ze to byl tylko pretekst do "kontynuowania" znajomosci. Sam juz nie wiem.

Gość gość
czytasz sie czasami? bo jak nie zrob to pierwszy raz w zyciu jak chcesz to ci pomoge: Wpadlismy na siebie przypadkowo. Juz ja chcialam operdolic zeby uwazal ale ugryzlam sie w jezyk. I dobrze. To on mnie poznal. Ile to lat ? 7. Ponad 1500 km. Przypadek ? Mialam jeszcze prawie godz. czasu wiec usiedlismy. Jestes mezatka? Nie. Masz kogos ? Od 3 m-cy jestem wolna jak ptak. To moze w koncu dasz mi szanse ? Zarcisz ? Nie, ciagle czekam na ciebie. Bylam jego najwieksza miloscia w LO. Niestety nie moglam jego uczucia odwzajemnic. Teraz, po tak dlugiej przerwie nie wiem, czy mowil powaznie, czy jaja sobie robi. Smutno mi samej, musze przyznac, pokrecilabym z nim, ale tak dla zabicia czasu, niezobowiazujaco. Jezeli on faktycznie jeszcze cos do mnie czuje to jego przeciez zranie. Ale tyle lat ? Predzej uwierze, ze to byl tylko pretekst do "kontynuowania" znajomosci. Sama juz nie wiem. :classic_cool:

Gość emigrantzprzypadku
Bardzo mi pomoglas. W niedziele wraca z PL. Na razie mamy kontakt tel. Nie wiem, czy sie zdecydowac na spotkanie jak wroci.

Gość gość
mozesz mi mowic Jozef :classic_cool:

Gość wwwwwwwwww0
Józek nie daruję Ci tej nocy :-)

Gość emigrantzprzypadku
Mozna tu z kims porozmawiac ?

Gość gość
Rozmawiaj z nia, co nas obchodza twoje uczuciowe usterki.

Gość gość
nie lepiej poszukac kogos na powaznie?Po co tylko zabicie czasu ? To nie jest dobre ani dla niej , ani dla ciebie . Po co pchac sie w zwiazki, ktore od razu skazane sa na koniec.Dla mnie bezsens . Elena .

Gość emigrantzprzypadku
Nie wyleczalem sie jeszcze z poprzedniego. Chcialbym znowu kogos pokochac, ale nie wiem czy potrafie.

Gość gość
jesli nie wyleczyles sie z poprzedniego zwiazku , tym badziej polecam bycie samemu .Juz swoja obecnoscia dasz komus przekaz , ze jestes zainteresowany nia .Ona moze zaangazowac sie i co? Chcesz brac na siebie poczucie "winy", ze wycofasz sie, bo w tym momencie tylko zabawa, zabicie czasu ? Ja uwazam, ze czlowiek powinien byc odpowiedzialny za uczucia , postawe i nie moze bezkarnie wchodzic w zycie innej osoby . To sa pozniej sytuacje, ktore odbijaja sie czkawka . Pobadz sam , poukladaj swoje emocje , poczekaj az wygasna i wtedy wejdz na rynek , jako wolny czlowiek i gotowy na nowe. Tak robia odpowiedzialnie ludzie za siebie i za osobe , ktorej pozwola wejsc do swego serca i zycia. Elena.

Gość emigrantzprzypadku
Mam siedziec w domu i szlochac do 4 scian. Pogielo Cie ?

Gość gość
jestes niegrzeczny .Nie powiedzialam , ze masz siedziec w domu , tylko nie zabawiac sie kims , bo sie nudzisz i zawracac mu swoja nuda glowe .Ale skoro nie umiec zachowac kultury proszac o rozmowe , to nic tu po mnie . Moglam spodziewac sie tego po tobie , czytajac drugie twoje zdanie . Baw sie dalej . Elena.

Gość emigrantzprzypadku
Skoro ona taka "szczera" to moze moge jej powiedziec wprost czego oczekuje ?

Gość gość
Obiecaj jej seks conajmniej raz w tygodniu a jak bedzie dobra to dostanie nawet do buzi.

Gość gość
A nie możesz pójść na dzifki? Serio :D kolejny psychopata sadysta, który MUSI zabawić się drugim człowiekiem :D LOL normalnie zaczynam się bać rodaków. Polacy mają jaką obsesję doopy i c***ja. Zazdroszczę mojej matce, 26 lat porządny uczciwy i szczery chłopak na męża, rodzina i bach! święty spokój :P A my teraz zostałyśmy z takim szambem moralnym. FUJ!

Gość gość
No fuj.

Gość emigrantzprzypadku
Myslalem, ze to powazne forum, nie dla frustratow. Chcialem tylko uslyszec opinie, czy faktycznie mozna tak dlugo byc (bez wzajemnosci) zakochanym, czy to tylko gra z jej strony ?

Gość gość
A kto może wiedzieć, co siedzi w głowie tej dziewczyny?

Gość emigrantzprzypadku
Nigdy na cos takiego nie cierpialem. Nie chcialbym jej zranic. Tak, na kolezenskiej stopie owszem, byc moze cos z tego wykielkuje, ale tak od razu sie otwierac ? Przeraza mnie to.

Gość gość
schowaj się do szafy

Gość gość
"Myslalem, ze to powazne forum, nie dla frustratow." Więc się..... MYLIŁEŚ! Niespodzianka :D Kafe poważne forum :D daj mi namiary do swojego dilera. To forum jest poświęcone: - pytaniom kobiet jak w czarodziejski sposób sprawić, że kolega który nas olewa zakocha się bo nie umiemy przyjąć do wiadomości, iż tak się nie stanie :P - jak magicznie zmienić męża po 10 latach bo on się nie stara ale BEZ ROZMOWY, bo ona się boi własnego męża i boi kłótni :P; mamy doradzić jak zrobić telepatycznie - pytaniom panów - tu akurat nie ma szerokiego zakresu tematów, faceci są monotematyczni niczym papier toaletowy - co mam zrobić aby zaroochać