Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dekalogowata

Cześć, paskudztwa. Złamałam zasady i umówiłam się z niezbyt przystojnym facetem.

Polecane posty

Ale z drugiej strony ma wyrzeźbioną klatę i bicepsy (oraz włosy na głowie), więc nie wiem czy to się liczy jako dobry uczynek dla brzydszych mężczyzn. :(

Gość gość
zrobilas mu loda? jeśli nie to zamilcz ladacznico!

Kiedyś po prostu wchodziłam na forum i zakładałam tam gdzie trzeba, teraz widzę, że każe mi nad tytułem wybierać forumy. :O 😠 Dżizas krajst, starzeję się.

Gość gość
Polecialas na sztrucla bo sama nim pewnie jestes ludzie czesto dobieraja sie w pary pod katem urodyvmoze przynajmniej bedzie cie kochal przystojny facet z klasa potraktowalby cie jak rzecz wr***** a pozniej rzucil jak jakiegos smiecia oni tak maja dovbrze zrobilas milego dnia :*

Gość gość
Z dolnegoslasks akurat a osoba od ktorej to uslyszalem pochodzi z bialegostoku sherlocku za 5 gr ;)

Gość mówi Caligula
Spośród wszystkich obywateli Rzymu kochałem tylko jednego Incitatusa - konia -8- kiedy wszedł do senatu nieskazitelna toga jego sierści lśniła niepokalanie wśród obszytych purpurą tchórzliwych morderców -8- Incitatus był pełen zalet nie przemawiał nigdy natura stoicka myślę że nocą w stajni czytał filozofów -8- kochałem go tak bardzo że pewnego dnia postanowiłem go ukrzyżować ale sprzeciwiła się temu jego szlachetna anatomia -8- obojętnie przyjął godność konsula władzę sprawował najlepiej to znaczy nie sprawował jej wcale -8- nie udało się nakłonić go do trwałych związków miłosnych z drogą żoną moją Caesonią więc nie powstała niestety linia cesarzy - centaurów -8- dlatego Rzym runął -8- postanowiłem mianować go bogiem lecz dziewiątego dnia przed kalendami lutowymi Cherea Korneliusz Sabinus i inni głupcy przeszkodzili tym zbożnym zamiarom -8- spokojnie przyjął wiadomość o mojej śmierci -8- wyrzucono go z pałacu i skazano na wygnanie -8- zniósł ten cios z godnością -8- umarł bezpotomnie zaszlachtowany przez gruboskórnego rzeźnika z miejscowości Ancjum -8- o pośmiertnych losach jego mięsa milczy Tacyt

Gość gość
Patologia to twoja stara w innym wypadku nie bylabys taka pusta...

Gość gość
Nie zdechłoś? :D🖐️

Gość gość
gość dziś na Dolnym Śląsku mówimy strucel, wieśniaku:classic_cool:

Gość gość
To są jakieś zasady? Spoko, to my też ustalmy zasadę, że kobieta z defektami w urodzie jest skreślona na starcie. Od dziś się będę do tego stosował

Gość gość
Nie daj się prosić...

Gość gość
Prosimy...

Wróciłam, acz jedynie w celach korzyści osobistych. :classic_cool: Jak zdobędę potrzebną mi informację, to uciekam, nic tam po mnie. :(

Ciekawe, czy w ten temat wtrąbił się właśnie jakiś czternastolatek, który nadmiernie interesuje się polityką. :classic_cool:

Gość gość
To, że nikt Cię nie lubi to nie powód by opuszczać ero :)

Gość gość
Oj tam... Staram się jak mogę.

Gość gość
Ale nie mówię, że nim jestem ani, że nie jestem :)

Gość gość
Szkoda, zdziwienie czyni filozofem.