Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Skończe z prawictwem

Polecane posty

Gość gość

Mam 25 lat i nigdy jeszcze nie trzymałem dziewczyny za rękę i raczej już się to nie zmieni. Jestem w pewnym stopniu niepełnosprawny co zapewne odstraszało dziewczyny, z urody jestem przeciętny i raczej nieśmiały. Samotność mnie dobija zwłaszcza fakt że jestem w takim wieku że powinien już coś mieć za sobą, nie robię sobie raczej nadziei na przyszłość wszystkie moje próby zmienienia sytuacji poszły na marne dlatego chciałbym wreszcie z tym skończyć i zrobić pierwszy raz z prostytutką tyle że słyszałem tyle opinii na innych forach jak faceci robili pierwszy raz i żałują co o tym sądzicie?

Gość gość
Jak jesteś wrażliwy to nie idź. To, że trochę jesteś niepełnosprawny to nie ma znaczenia. Twój problem tkwi w Twojej głowie.

Gość gość
w tych sprawach nie słuchaj kobiet

Gość gość
Jjj Hg

Nie wiem czy to dobry pomysł. Jezeli już koniecznie chcesz to nie zamawiaj żadnej na telefon, nie korzystaj z odlotów tylko poszukaj lasek na portalach typu zbiornik. Wtedy będziesz mógł przedstawić swoją sytuację i dokonać odpowiedniej selekcji. Jeżeli zwykła locha ci się trafi może się obejść z tobą niezbyt delikatnie a to może wywołać uraz na dlugie lata