Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy kobieta po porodzie jest za luźna a sex dla gościa już nie jest dobry

Polecane posty

Gość gość

Prawda to? Pytanie raczej do panów. Pracuję niestety z mężczyznami i tyle się tego nasłuchałam, że zaczynam mieć obawy czy kiedykolwiek rodzić :(

Gość gość
tak to jest prawda . Po porodzie siłami natury jest luźniej i partner nie czuje takich doznań jak przed porodem a poza tym PORÓD NATURALNY TO RZEŹNIA potworny ból - skurcze kilkanaście godzin wycia z bólu Wywoływanie porodu masaże szyjki i inne bolesne atrakcje Parcie : straszny wysiłek i ból Naciecie lub pękniecie krocza Szycie krocza dodatkowy ból Nie można kilka tygodni usiąść i ma wiele POWIKLAN : Pękniecie naczynek na twarzy z wysiłku przy parciu Komplikacje krwotoki , rozejście się szwów, ropień krocza Krwiaki pochwy utrudniające współżycie Komplikacje dla dziecka : niedotlenienie , kalectwo , porażenie mózgowe , gorszy rozwój dziecka, ADHD na skutek ciężkiego porodu Problemy z załatwiam się i oddawaniem moczu Problemy ze współżyciem : luźna pochwa lub źle zszyte krocze , uszkodzenie nerwów krocza, bolesne współzycie przez długi czas Nieotrzymanie moczu Wypadanie pochwy Pękniecie macicy – niepłodność Pękniecie kiszki stolcowej – dożywotnie nieotrzymanie kału hemoroidy Kompletne obdarcie z intymności Rozejście się miednicy i konieczność rehabilitacji a nawet operacji

Gość gość
Gdyby poród naturalny był taki straszny i niósł aż tyle skutków ubocznych robiliby same cesarki... Ja tam rodzilam naturalnie i nie jest źle. Wszystko wróciło do normy po jakimś czasie.

Gość gość
Wiesz ja bym się bardziej martwiła czy kobiecie będzie nadal przyjemnie a nie przejmowała się wyłacznie facetem. Jak jest dobrze przeprowadzony poród, bez nacięcia i peknięć to dla kobiety się nic nie zmienia., jest nadal super:)

Gość gość
Gdybym miała coś z tego co wymieniał gość z 9:50 przez to, że rodziłam naturalnie to bym chyba do końca życia tego nie wybaczyła bachorowi który mi to zrobił. Dlatego ja jesli w ogóle będę kiedys rodzić to tylko cesarka. Nie dam zrobic z siebie kaleki tylko dlatego zeby dziecko mialo lepiej, ja jestem wazna, a dziecko to tylko gosc w moim ciele. Takie jest bynajmniej moje podejscie do tematu.

Gość gośćina
gość dziś tak to jest prawda . Po porodzie siłami natury jest luźniej i partner nie czuje takich doznań jak przed porodem a poza tym PORÓD NATURALNY TO RZEŹNIA potworny ból - skurcze kilkanaście godzin wycia z bólu Wywoływanie porodu masaże szyjki i inne bolesne atrakcje Parcie : straszny wysiłek i ból Naciecie lub pękniecie krocza Szycie krocza dodatkowy ból Nie można kilka tygodni usiąść i ma wiele POWIKLAN : Pękniecie naczynek na twarzy z wysiłku przy parciu Komplikacje krwotoki , rozejście się szwów, ropień krocza Krwiaki pochwy utrudniające współżycie Komplikacje dla dziecka : niedotlenienie , kalectwo , porażenie mózgowe , gorszy rozwój dziecka, ADHD na skutek ciężkiego porodu Problemy z załatwiam się i oddawaniem moczu Problemy ze współżyciem : luźna pochwa lub źle zszyte krocze , uszkodzenie nerwów krocza, bolesne współzycie przez długi czas Nieotrzymanie moczu Wypadanie pochwy Pękniecie macicy – niepłodność Pękniecie kiszki stolcowej – dożywotnie nieotrzymanie kału hemoroidy Kompletne obdarcie z intymności Rozejście się miednicy i konieczność rehabilitacji a nawet operacji XX Ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha Wszystko to prawda:) Ale da się przeżyć :) Ja jestem po dwóch porodach, fakt mam nowego partnera który nie wie jaka byłam przed, ale doznania są nieziemskie i mówi, że jestem ciasna aczkolwiek mam macicę niżej którą da się wyczuć palcem :) ale jego to fascynuje i wcale mu nie przeszkadza :)

Gość gość
Żona urodziła naturalnie córkę 3.500 i ja różnicy nie czuję. Pochwa jest taka jak przed porodem. Nie zauważyłem żadnych luzów.

Gość gość
Ale cialo napewno ma brzydsze i piersi obwisniete. To jest straszna cena jaka trzeba zaplacic zeby jakiegos dzieciaka wydac na swiat. A nauka nic do przodu nie idzie, nic nie udogadniaja w sprawie porodow i skutkow poporodowych. Kobieta ma byc krojona rozcinana szyta na zywca i to jest ok, wazne zeby jakis dzieciak se wylazl na swiat. No naprawde cud jak nic! Nic sienie zmienilo od czasow prehistorycznych, nadal kobiety traktowane sa jak smiecie podczas porodu.

Gość gość
Jezeli juz to obwisle a nie obwisniete. Poza tym nikt nie kaze ci miec dzieciaka-jak to napisalas. Nie ma obowiazku rozmnazania sie.

Gość gość
Moja żona rodziła dwa razy. Była nacinana ale i bardzo dobrze zszyta. Byłem przy porodach i jakieś bzdury piszecie o zacofaniu. To nie średniowiecze. Seks mamy świetny. Na prawdę ja nie odczułem różnicy. Przestańcie straszyć te kobiety.

Gość gość
No jasne mezus sie wypowiada ktory takiego bolu nie doswiadczy nigdy w zyciu. Jakie to slodkie ze taki masz udany seks ale zapytaj samczyku zony czy bol przy porodzie byl mily relaksujacy i przyjemny, tak samo szycie i ciecie na zywca czy bylo takie super. Ona dala ci dwa dzieciory ale ile sie nacierpiala to jej, tak samo z cialem po porodzie ktore nigdy juz nie wroci do stanu przed. Powinienes jej za to dziekowac ze az tak swoja kobiecosc i cialo poswiecila ja taka wspanialomyslna nie jest i moj maz nie ma co liczyc na dzieci chociaz bardzo chce.

Gość gość
Ale ja się wlasnie martwię o męża bardzij niż o swoje doznania. Moja koleżanka jak urodzila to mąż ją od razu zaczął zdradzać...

Gość gość
Urodzilam sn duze dziecko. Mam meza i... Kochanka ktory jest dziewczyna ktora nie ma dzieci. Kochanek mowi ze moja mala jest "boska" i ze "trzy ruchy w niej i tryskam" :D takze gdybym miala luzy to by w ogole zaden z nich we mnie nie dochodzil. Wierzcie lub nie ale taka prawda.

Gość gość
Ktory jest z dziewczyna ktora nie ma dzieci mialo byc wyzej

Gość gość
To, ze zaczal ja zdradzac to juz o nim swiadczy ;)

Gość gość
oraz świadczy o jej luźnej pochwie :)

Gość gość
"No jasne mezus sie wypowiada ktory takiego bolu nie doswiadczy nigdy w zyciu. Jakie to slodkie ze taki masz udany seks ale zapytaj samczyku zony czy bol przy porodzie byl mily relaksujacy i przyjemny, tak samo szycie i ciecie na zywca czy bylo takie super." A Ty czemu się wypowiadasz jak nie rodziłaś? Pytam jako kobieta, która rodziła. Owszem ból jest wielki, ale bycie przy porodzie i patrzenie jak ukochana zwija się z bolu tez raczej przyjemne nie jest. Jak się kogoś kocha i widzi się jego cierpienie to człowieka ogarnia przerażająca niemoc.

Gość gość
Widocznie ona jest za malo ciasna mimo ze bezdzietna a nie ja ;) mnie on interesuje tylkl w seksie i tyle mam to gdzies jakim jest czlowiekiem ogólnie.

Gość gość
no mi ku/rwa wątroba przez to co chwilę wypada :(

Gość gość
20:14 rodzenie sn dzieci to glupota ale patrzenie jak kobieta zwija sie z bolu prez durnowatego samca ktory nie chcial zaplacic za cc to juz kompletne uposledzenie umyslowe. ja bym tego bolu nie wytrzymala, predzej bym sie na tym bachorze wyzyla jak by bardzo bolalo niz uwazala wydalenie go w nieziemskich meczarniach za cud zycia. owszem te co moga sobie pozwolic na cc na zyczenie to maja super, niestety w moich stronach cos takiego jest niemozliwe.

Gość gość
20:21 Nie wyobrażasz sobie siebie rodzącej, ok. Nikt w ciaze nie każe ci zachodzić. Ale nie dotrze do twojej pustej główki, że są Ludzie, którzy chcą mieć dzieci. Są kobiety, które CC nie chcą. Ja nie chciałam i nie chce. Chyba, że zajdzie taka potrzeba. Nie każda kobieta chce być bezdzietna.

Gość gość
Glupie gadanie ze po sn kobieta ma wiadro. Popatrzcie na celebrytki. Rodza sn mimo ze kase maja i moga miec cc od reki. Kardashianki, Goska Socha, ksiezna Anglii, Katie Price, Miranda Kerr, Megan Fox... I masa innych nie chce mi sie juz pisac :P

Gość gość
Posiadanie dzieci dla samego posiadania nie ma najmniejszego sensu. Większość dzieci i tak powstaje z wpadek niż z prawdziwego "chciejstwa" rodziców. Nie znam osoby ze swojego otoczenia, która w dzieciach ma swój sens życia, nie pracuje i leży całymi dniami z "dzieciaczkiem" bo on jest sensem jej nudnego życia, co najwyżej mają dzieci bo się przytrafiły, pooddawane są pod opiekę babć albo żłobków od 6mż, a na co dzień koleżanki nadal pracują i nie paplają tylko o przychówku. Ale to chyba dobrze bo to oznacza, że mam normalnych znajomych. A co do sn to jest dobre dla wariatek.

Gość gość
gosc 20.13. O luznej pochwie mogl pomyslec zanim swoim malutkim peniskiem zmajstrowal dziecko. Facet zdradzajacy Zone po porodzie bo jest za luzna to p. i. z. d. a nie facet ;)

Gość gość
no brak słów jakie wy jesteście głupie :) doradzam pozaszywać sobie doopy i wziąć na przeczyszczenie :)

Gość gość
może to nie ona miała za luźną , tylko on miał malutkiego :)