Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wpisujcie to produkty spozywcze ktore sa wg was jakosciowo dobre i ufacie im

Polecane posty

Gość gość

znacie takie produkty? mi sie wydaje ze kefir robico jest jakosciowo super i pyszny do tego. a moze znacie jakies inne produkty typu masla lub sery zolte i biale co do ktorych nie macie uwag i wierzycie w ich dobra jakosc?

Gość prawictwo pospolite 125
ser biały piątnica

Gość gość
sól morska wyłącznie!!

Gość gość
kości podsmażane żyganiną oblewane

Gość gość
kochana ale napisz jakiej marki ta sól morska:) chodzi o to zeby pisac produkty i nazwy ich:) a skad wiecie ze ser piatnica to nie sama chemia i z proszku nie jest robiony??tez nie wiadomo w sumie co dodaja tam..

sól morska to g****o

Gość gość
Sałatka warzywna produkcja moja :)

przecież do morza idą wszystkie zanieczyszczenia i odpady.. To juz wole sól z Wieliczki niz z Bałtyku..

Gość gość
Wszam napisałeś/aś "i wierzycie w ich dobrą jakość". Wierzę w Piątnicę, tak jak w Boga i uczciwość ludzką.

Gość gość
A skąd wiesz ze z Bałtyku? Tylko jedno morze znasz? Wyjedz za granice i zobacz jakie czyste mają morze. Bylam na Wczasach we Włoszech jak weszlam do morza po pas to widziałam swoje stopy. Zdziwiony?

każde Morze jest zanieczyszczone ściekami z rzek

Gość gość
ten temat nie ma sensu czytałam ostatnio że potrafią ryż wyprodukować poza polem i nie rozpoznacie że jest sztuczny 98% masła jest z olejów roślinnych a 85% ryb w tesco to trucizna owoce w 90 % to zgnilizna dochodząca w dojrzewalniach i ogromnie szkodliwa dla zdrowia,sól morska nie kopalniana bo ta nadaje się wyłącznie do sypania dróg.O mięsach i wędlinach nie wspomnę ..

Gość gość
Ale ja je oczyszczam ;)

Gość gość
Wniosek taki nic nie jeść nic nie pic to będziemy długo żyć hihi

Gość gość
no właśnie w tesco są ryby z krystalicznych mórz gdzie na 5 metrach oceanu siedząc na dnie liczyć możemy sobie włosy łonowe.

Gość gość
najbardziej ufam produktom które sama przetworzę, a poza tym wszystkim małym lokalnym wytwórniom które jeszcze jakimś cudem nie zostały wchłonięte przez wielkie koncerny, bo wszystko produkowane masowo jest nic nie warte, każdy niech sam u siebie szuka takich małych firm i podaje nazwy

Gość gość
maslo prawdziwe nie istnieje hahhaa

Gość gość
jak tak zachwalasz piątnice to jej zrobisz reklame a sobie koło pióra bo za jakiś czas bedom mieli takie branie że aby sprostać zaczną paprać i tyle zyskasz że zaczniesz kląć ciesz się z tego co masz i nie szalej!

Gość gość
Sklep no rozumiem ale zdrowa żywność gdzie smalec gęsi dla dziecka jako lekarstwo na chama i z ironią oszukany jak diabli jedzie wieprzowym a producent przez telefon udaje głupka że zmiana karmy i jakieś tam.Smalec gęsi okrzyczany producent:DESMAL ze Smardzewic email:dok@desmal.pl wcześniej kupowałam wielokrotnie i było ok.a teraz na chama chrzczony wieprzowym a słoiczek 300ml 15zł i nie chodzi o pieniądze ale cymbał jest chyba jedynym producentem i co takiemu hamulcowi zrobić ?

Gość gość
chodzi o firmę desmal

Gość gość
prościej chyba kupić gęsi tłuszcz i samodzielnie przetopić na smalec, sklepy czy stoiska gdzie jest sam drób czasem mają w sprzedaży taki tłuszcz

Gość gość
a może popiszmy o produktach nie zjadliwych z jakiś powodów a co pozostanie nie naruszone słowem krytyki będzie wiadomo że jest koszerne.Jeśli wszechobecni i wszechmocni zarządzający Kafeterią nie skasują wcześniej nam tematu.

Gość gość
Dzięki za podpowiedź człowiek uczy się przez całe życie co ja bym bez was zrobiła?

Gość gość
A POLECCIE DOBRY SER ZOLTY I MASLO PLISSS

Gość gość
Ja kupuje ser zolty liliput, z mlekowiity, bo jest smaczny i ma fajna konsystencje a nie jak plastelina. Tak tak jest w miare tani wiec to nie ser :p

Gość gość
ja kupuję z konieczności nawet nie do końca zdrowe ale stosuję odtrutki.

Gość gość
jestem w tej komfortowej sytuacji że mając dostęp do dobrego mleka sama robię zdrowe masło twaróg biały a nawet żółty ser super jogurt nie mówiąc o serwatce maślance zsiadłym mleku w zależności od potrzeb i pory roku mieszkam w mieście.

Gość gość
dopiero porównując te artykuły do teskowych można zrozumieć wiele.

Gość gość
maslo tylko wiejskie

Zółte sery firmy Maluta, z Nowego Dworu Gd. Mnie najbardziej smakuje osełka Sobiko. Twarogi, sery biale (do kupienia w Lublinie i okolicach )OSM Piaski. Boczek wèdzony Krakus.