Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ludzie mi zazdroszczą życia a ja jestem nieszczęśliwa.

Polecane posty

Gość gość

Nie oczekuję pocieszenia, chcę się tylko wygadać. Mam 19 lat. Na codzień jestem perfekcjonistką. Staram się mimo wszystko uśmiechać, pocieszać innych, emanować dobrą energią, chyba się udaje. Często słyszę, że ze mnie to taka optymistka. Dzisiaj usłyszałam od PRZYJACIÓŁKI, że zazdrości mi życia a mi się zachciało płakać na myśl jak bardzo jest w błędzie. Ktoś ma podobnie?

Gość gość
Ok. A jestes nieszczesliwa bo....?

Gość gość
ona ma chłopaka i sponsora na boku a ja nigdy jeszcze nawet nie miałam orgazmu

Gość gość
Jestem nieszczęśłiwa bo nie wykonuję planu w 100%.

Gość gość
mam ambicje być Pstrowskim w spódnicy! mój plan to 400% normy . na zmywaku w Anglii

Gość gość
ja jestem nieszczesliwa. wlasnie naszla mnie ochota zeby wyc w poduszke. mam 24 lata , mieszkanie wlasnosciowe samochod, jestem chyba nie brzydka bo mam duze powodzenie u facetow ale kazdy chce mnie przeleciec. a ja tak bardzo chcialabym zeby ktos na mnie w domu czekal, miec sie do kogo przytulic i moc 100 razy dziennie powiedziec facetowi ze go kocham i nie musiec sie tego wstydzic... jestem dobra, cicha ,spokojna, zawsze pomagam gdy ktos mnie porposi o cokolwiek. zawsze jak kogos poznaje to obsypuje mnie komplementaki a za chwile daje mi do zrozumienia ze chce tylko jednego. co ze mna jest nie tak ze nikt nie jest w stanie mnie pokochac :(

Dążenie do perfekcji to pułapka. Stawianie sobie ludzkich wymagań może jedynie pogorszyć Twoje samopoczucie i obniżyć poczucie własnej wartości. Jeżeli chcesz zmienić swój sposób myślenia, zgłoś się na terapię. Tak naprawdę nie liczy się to, co mamy i co posiadamy, lecz subiektywne poczucie szczęścia. ________________________________ www.pomocwkrakowie.pl

Gość gość
czego mozna zazdrosisc 19-latce??? :D:D