Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

AniołNaResorach pokazuje że polacy nie akceptują osób niepełnosprawnych

Polecane posty

Gość gość

Jesteście jak zwierzęta. Bogusia jest świetna kobietą, a wy jesteście zwierzęta.

Gość gość
Niech już ta niepełnosprawna kretynka spieprza z tego forum. Nie obchodzi mnie twoje życie

Gość gość
gość z 10.44 jest CHAMEM, niepełnosprawnym na umyśle

Gość gość
Nie akceptują roszczeniowych ludzi i tyle.

Gość gość
wal się , też jestem niepełnosprawna i jakoś mnie akceptują.Nie pomoże puder , róz , kiedy anioł wredny już.

Gość gość
Jakieś głupoty. Anioł pokazuje tylko że można być niepełnosprawnym i mieć brzydkie cechy charakteru, być roszczeniowym. Szkoda, że tak mało osób to dostrzega i zachowuje się jakby bogusia była idealna.

Gość gość
Nie wiem kto to jest Bogusia. Wiem że PL rząd (jak i większość ludzi w PL) nie jest przychylna osobom niepełnosprawnym. Wystarczy spojrzeć na wysokie krawężniki przy skrzyżowaniach, brak podjazdów i wind w budynkach, (oraz niesamowite oburzenie mieszkańców danego budynku za wybudowanie podjazdu dla wózków) , brak automatycznych przycisków przy drzwiach itd..itd... PL to Ciemnogród dla ludzi specjalnej troski i matek z wózkami dla dzieci.

Gość gość
A co do tego ma rząd? To kwestia umysłów ludzkich i ich nastawienia. Niestety na zmiany trzeba poczekać ale czas trzeba liczyć w pokoleniach.

Gość gość
akceptują niepełnosprawnych - nie akceptują roszczeniowych i z tupetem... i to tyle w temacie, a z bogucha dajcie juz spokój bo to nudne...

Gość gość
gość dziś A co do tego ma rząd? To kwestia umysłów ludzkich i ich nastawienia. Niestety na zmiany trzeba poczekać ale czas trzeba liczyć w pokoleniach. X X Rząd ma to do tego że ustala zmiany. Ministerswo Zdrowia jest o wiele lepiej zorientowane w tych sprawach niż Ty, ja, czy reszta "sprawnych. Sprawny człowiek nie zawraca sobie głowy czymś, co go nie dotyka i nie tyczy. Kwestia umysłu należy do rządu i osób którzy borykają się z niepełnosprawnością.

Gość gość
gość dziś akceptują niepełnosprawnych - nie akceptują roszczeniowych i z tupetem... i to tyle w temacie, a z bogucha dajcie juz spokój bo to nudne... X X To samo można powiedzieć o sprawnych.

Gość gość
Obrzydliwa jest... i wcale nie mam na mysli niepełnosprawności... ble