Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaszyfrowana87

Moj sposob na schudniecie za mna juz 18 kg

Polecane posty

Gość zaszyfrowana87

Witam dziewczyny :) Na diecie i cwicze oczywiscie jestem juz od 20 lipca ubylo mi ponad 18 kg do tej pory walcze jeszcze o 15 :P Mam instruktora na silowni ,diete itd...i jezeli ktoras z was potrzebuje pomocy w motywacji w diecie w dobraniu cwiczen chetnie pomoge.Pisze tu na forum czasem w niektorych tematach,duzo sie uczylam itd szukalam informacji na silowni od instruktorow sie duzo nauczylam i chyba juz jest tem czas,zeby przekazac moja wiedze innym.Co prawda jestem w polowie moze troszke dalej mojej drogi,ale moge juz pomoc ,doradzic itd...tak,ze zapraszam pozdrawiam :)

Gość gość
dzieki fajna sprawa tylko pamietaj o jednym to co wplywa na twoj metabolizm niekoniecznie bedzie wplywac na metabolizm kolezanki ludzie mimo wszystko to nie klony jeden stres zazera inny ze stresu chudnie

Wiem dlatego ja tez sie nadal ucze i wiem,ze nie kazdego dziala wszystko,trzeba eksperymentowac i poznac swoje cialo. co do stresu na mnie niestety nie dziala :P sa tacy co chudna sa tacy co tyja niestety ja jestem w tej 2 grupie ale ja tez szukalam pomozy prad i testowalam na sobie wiec moze noz widelec komus pomoge a z tych ponad 4 miesiecy moge dac od siebie,ze nie jest wcale az tak trudno schudnac naprawde trzeba uwierzyc i walczyc