Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Blondyneczka09

Facet mówi mi, że jestem brzydka, proszę o rady.

Polecane posty

Gość Blondyneczka09

Mówi, że jestem brzydka, nieatrakcyjna, jednocześnie jednak cały czas mamy kontakt i rozmawiamy. Chciałabym się ubierać kobieco, żeby bardziej mu się podobać, ale boję się, że mnie wyśmieje - bo po co mam się niby tak ubierać, skoro i tak jestem brzydka. Co radzicie? Ryzykować?

Gość gość
Kobieto nie zadawaj się z takim. Mówi Ci to doświadczony facet.

Gość gość
droczy sie z toba

Gość gość
Ty jestes głupia,czy udajesz?a może masochistka,lubisz jak cie ktoś rani?olej dziada..gdzie masz godność dziewczyno????

Gość Blondyneczka09
Powiedzmy, że się przyzwyczaiłam... Zawsze się trafiał taki, co to chciał, żebym przypominała modelkę albo coś w ten deseń, więc jestem przyzwyczajona do tekstów, że pasztet i brzydal. Po prostu nie wiem, czy jest sens ubierać się kobieco i o to pytam, a nie o to, czy z nim skończyć. Czy jestem w stanie na nim zrobić dobre wrażenie, jeśli będę nosiła sukienki?

Gość gość
Znowu?? Już zakładałaś ten topik. Skoro nadal z nim jesteś i to nie prowo to s********j stąd nie zawracaj d**y i dawaj się dalej ponizac.

Gość gość
Powiedz mu, że nie musi się z tobą spotykać i na ciebie patrzyć. Niech znajdzie sobie piękność, tylko czy ta piękna będzie jego chciała

Gość Blondyneczka09
Akurat wiem, że nie :) Dzięki, gościu nade mną. To jest dobry i warty zapamiętania tekst!