Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość misterhamilton

dziewczyny doradzcie czy ona bawi sie ze mna w kotka i myszke

Polecane posty

Gość misterhamilton

a fb odswiezyłem znajomość z dawną kolezanką z LO. Bardzo ładna, zadbana, wykształcona, inteligentna- najpierw dużo pisaliśmy sobie na czacie, potem zaczęlismy coraz bardziej flirtowac az w koncu napaliłem się na nią- bo okazywała niebywałą błyskotliwość, bystrość, moje aluzje obracała w żart, no super kobieta! W koncu zaprosiła mnie do domu, ja w okreslonym terminie nie mogłem przyjsc, potem mieliśmy pójść razem do jej znajomych na imprezę- ale poszła sama i mnie nie zabrała, po czym flirtowała sobie ze mną przez fb dalej. Niby dalej zgadza się na odwiedziny u niej w domu, ale zwodzi i żartuje- pisze, że lubi szampana się napić, albo do wanny maszeruje , generalnie chciałbym to przeciąć i wreszcie się umówić, ale po jednej propozycji ona zadaje miliony pytań i droczy się w nieskonczoność. Zabawkę sobie ze mnie zrobiła, co z nią dalej robić

Gość gość
pobaw się myszką tej kotki to jej przejdzie

Gość gość
Nie jest pewna czy czasem znów nie przyjdziesz jak poprzednio, więc zachowuje dystans. Nie możesz jej gdzieś zaprosić ? A ty czekasz na wizytę u niej w domu.