Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kogo mam opierdzielić? Do kogo zadzwonić w tej sprawie? Pomóżcie

Polecane posty

Gość gość
Kurcze no nasza pracownica też miała taką sytuację, tzn Zus wypłacał jej pieniądze jak chciał, totalnie nieregularnie i w częściach. Upominała się ale mało to dało. Większość dostała przed samym porodem :/. Macierzyński wypłaca się regularnie, jak emeryturę, ale nie ma czegoś takiego jak L4 ciążowe. Traktowane jest to jak zwolnienie lekarskie, każde jest oddzielnie analizowane do wypłaty,przechodzi jakieś procedury weryfikujące no i tak to właśnie czasami wygląda

Gość gość
prowokacja 🖐️

Gość gość
ledwo w ciaze zaszla i juz na l4 A potem sie dziwicie. ze nie chce nikt kobiety zatrudnic. Sama potrzebuje pracownika, ale szukam mezczyzny, Boje sie, ze trafie wlasnei na taką leniwą flądrę, ktora sie u mnie zatrudni tylko po to, zeby potem zaciązyć i zwiac na l4, bo przeciez ciaza to choroba ..... idiotki

Gość gość
09:57 - a dlaczego nie chcesz zatrudnić kobiety np 35 letniej która ciąże ma juz za sobą ? młode by sie chciało tylko siksy albo faceci , dziwna postawa

Gość gość
akurat nie trafiaja mi sie chetne do pracy po 35 rz Tylko wlasnie mlode siksy Jedna z tekstem ,ze jej by pasowaly wolne piątki tak na wstepie :D jesli przyjdzie do mnie kobieta po 35 czy starsza nie ma problem

Gość gość
Mój mąż zatrudnia trochę osób i w większości są to kobiety bo to praca papierkowa i jakoś tam się bardziej kobiety odnajdują :), no i ostatnio zaczął własnie zamiast młodych siks zatrudniać takie kobiety w wieku 35-40 lat. Mówi że nie ma lepszego pracownika. Ułożony, doceniający pracę, dzieci już co najmniej w podstawówce. Nie ma z nimi żadnych problemów :).

Gość gość
35 letnią zatrudnić? co to tez patrzy żeby zaciążyć? a potem będę się użerał z dzidzią piernik co to się na siłę na nastkę robi-fuj

Gość gość
A te młode Waszym zdaniem gdzie mają pracować? Jak Wy byłyscie w ciązy to gdzie pracowałyście? każda kobieta z reguły chce mieć dziecko, ale musi je z czegoś utrzymac bo jedna pensja np. ojca dziecka nie wystarcza na życie więc chcąc nie chcąc trzeba mieć pracę a i dzieci rodzić, żeby ten kraj nie wyginął.