Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość łąki_samotności

Samotność mnie dobija... czy związek na odległość ma jakikolwiek sens?

Polecane posty

Gość łąki_samotności

Hej, nasz sytuacja wygląda tak: ja 25 lat, pracująca, raczej spokojna choć okazyjnie lubię wyjść zaszaleć. on 39 lat, straszny imprezowicz, zachowuje się młodzieżowo, kilka razy w tygodniu gdzieś wychodzi. oboje mieszkamy z rodzicami. dzieli nad prawie 400 kilometrów, spotykamy się od pół roku 1, 2 razy na miesiąc. narazie przeprowadzka nie wchodzi w grę. czuję się w tym związku coraz bardziej samotna... na przykład dziś on szaleje ze znajomymi, a ja siedzę w domu i ryczę. chciałabym się przytulić w swojego faceta, wyjść z nim gdzieś, albo chociaż obejrzeć film :( czasem wyjde ze znajomymi, ale nie kręci mnie już imprezowanie co weekend, wolałabym gdzieś wyjechać ze swoim facetem, coś fajnego porobić razem. on natomiast bawi się dobrze i pewnie przypomni sobie o mnie jutro na kacu... czy ma to sens? zaczynam wątpić w ten związek. strasznie brakuje mi obecności i bliskości drugiej osoby.

Gość łąki_samotności
Świetnie, nawet tutaj jestem sama.

Gość gość
Daj sobie dziewczyno spokoj...co to za zwiazek na odleglosc... to nigdy na dluzsza mete nie przejdzie. Szkoda nerwow.

Gość łąki_samotności
Ciężko będzie mi podjąć taką decyzje i pewnie niełatwo poznać kogoś nowego, ale takie dni jak dzisiaj mnie dobijają, ja siedzę sama, a on się bawi.

Gość gość
Ja rok tak wytrzymalam. Inna sytuacja, bo mamy wspolne zycie, dzieci....on wyjechal za chlebem. Zazdrosc, podejrzenia, klotnie ... malo sobie oczu nie wydrapalismy przez skype. W koncu powiedzialam dosc!!! Zabieram dzieciaki i przenosimy sie do niego. Nie wyobrazam sobie ani dnia dluzej takiego zycia samotnego.

Gość łąki_samotności
U nas z przeprowadzką będzie ciężko. On ma tam całe swoje życie, poza tym mało zarabia, mieszka z rodzicami. Ja tutaj mam prace i samotną matke, której trzeba czasem pomóc. Czarno to widzę.

Gość gość
W zwiazku trzeba byc razem, spedzac ze soba czas... spotkania kilka razy w miesiacu to troche za malo by zbudowac trwala relacje.

Gość gość
No i druga sprawa. Taki stary chlop a nadal na garnuszku rodzicow...ktorego jedynym problemem jest gdzie tym razem zabalowac.... to nie jest facet do zycia.

Gość gość
Zastanow sie dobrze czy warto dalej w to brnąć, czy masz na to ochote.

Gość gość
On za chwile ci powie,ze to nie ma sensu to tylko kwestia czasu.Ze poznał inna,a moze juz ma inna tylko sie zastanawia z która byc.Moja kumpela tak miała,nikogo nie słuchała a potem cierpiała a tamtego laska w ciąży byla i slub planował a do niej dzwonił.