Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pitopanterka

Fryzura pół oskalpowanego łba jest nieodpowiednia dla matek

Polecane posty

Gość pitopanterka

fryzura pół wygolonego łba, pewnie wiecie co mam na myśli, odpowiednia dla : - panien - lesbijek - hermafrodyt - transseksualistek - ofiar gwałtu i wojen - rozwódek bardzo nieodpowiednia dla: - mężatek a szczególnie dzieciatych mężatek a jeśli chodzi o WDOWY to wiadomo - wdowa to kobieta z klasą, jej tez nie przystoi fryzura jak ogon szczura

Gość gość
hahahaha ;)

Gość gość
fajny jest taki fryz ale jak ktos ma geste włosy tylko

Gość gość
no, brzydko to wygląda

Gość gość
taka fryzura jest bleeeeeeeeeee fuuuj :O

Gość gość
Też nie rozumiem fenomenu tej fryzury, czy ona ma się kojarzyć z "nowoczesnością"? Ostatnio moja bratowa sobie taką walnęła i wygląda jak... stara lesbijka.

Gość gość
Właśnie jest fajna, jeśli pasuje kobiecie to dlaczego nie. Matki mogą robić co chcą, a wam niech żal dupę ściska. Najważniejsze, że podoba się jej i jej facetowi.

Gość gość
Każdy może robić co chce, ale wydaje mi się, że mało kto wygląda atrakcyjnie w takiej fryzurze. Większość wygląda lepiej w długich zadbanych włosach. Zazdrość o co? :)

Gość gość
Ciekawe jakie wy macie fryzury,nudne lolo pudła bez polotu.

Gość gość
Większość ma długie, nuda straszna.

Gość gość
ach jakie to polskie! dopieprzać się nawet do cudzej fryzury!

Gość gość
pitopanterka zaloguj się na kasiaszatanistka1994

Gość gość
Długie to nuda????? Hahah Długie są piękne i kobiece babochłopie co poszła na łatwiznę i pół łba ostrzygła :D no fakt ty nie jesteś nudna na pewno :D

Gość gość
Dokładnie, polaczki wieśniaczki.

Gość gość
facetom się podoba - jako facet - nigdy bym się za taką nie obejrzał, taka głowa kojarzy mi się z wygoloeniem z powodu wszy , pewnie dziewczyna miała wszy, musiała wygolić głowę, nie ruszałbym, no może w gumce :D

Gość gośćula
a jaka jest odpowiednia dla matek ? stateczny koczek ,bez grama farby ,na przetłuszczonych włosach,bo przeciez jak matka to nie kobieta ,jedno wyklucza drugie ? ja znam laskę która jest cała wytatuowana oprócz twarzy i nie przeszkadza jej to być wspaniałą matka trójki dzieci. nudzi Ci się ? to popatrz w lustro i p*****lnij tego dennego człowieka prosto w nos.

Gość gość
Długość włosów to nie fryzura. Długie włosy stwarzają więcej możliwości niż "pół oskalpowanego łba" jak określiła autorka tematu. Jednakowoż uważam, że nawet "nudne", długie zadbane włosy są ozdobą kobiety, w odróżnieniu od w/wym. fryzu. Mam wielu kolegów i nie znam żadnego któremu by się toto podobało. Mi też się nie podoba. Kwestia gustu.

Gość gość
tak jasne - Polki powinny się strzyc tylko tak żeby się facetom podobać - bo inaczej stracą szansę na usługiwanie panu i władcy!

Gość gość
Ale wam żal dupę ściska hahaha

Gość gość
Nie. Każdy może się strzyc jak chce i nie ma żadnego obowiązku podobać się komukolwiek. Ja po prostu lubię długie, zadbane włosy i elegancki ubiór, i cieszę się, bo to się podoba również większości mężczyzn. Nie rozumiem, czemu ludzie oszpecają się fryzurami, strojem, albo chcą wyglądać wulgarnie. Ale nic nikomu nie narzucam.

Gość gość
to jakby powiedzieć, nie wtrącajcie się , menelki są piękne, grube jest pięknie, trądzik jest piękny, zgadzam się , łysa głowa kojarzy się z chorobą, o ile z chorych na raka bym się nie smiala o tyle, golenie glowy bez powodu to idiotyzm i robienie czegos na pokaz byle się wyroznic

Gość gość
Może nie każda zadaje się z większością mężczyzn i nie stara się przypodobać wszystkim tylko jednemu. A są tacy mężczyźni, którym podoba się krótka fryzura u kobiety. I jeśli ona się z tym dobrze czuje to w czym problem. Chyba w waszym ograniczeniu i braku tolerancji.

Gość gość
jest tyle fryzur, koczki, kucyki, proste włosy, falowane, kręcone, sprężynki, afro, bob, ale na BOGA ten skalp to okropny wynalezek, dziwne,że się przyjął, krótkie włosy mogą być kobiece np. Małgorzata Kożuchowska, Katarzyna Zielińska a ostatnio Katarzyna Cichopek, ale one mają krótkie włosy w ładnym stylu , a nie wyrwane z polowy głowy , wy się chyba nigdy klasy nie nauczycie tylko będziecie robic to co robią w Ameryce hany monttany i inne celebritki , tylko, ze u was to wygląda smiesznie, bo nie jesteście trendsetterkami a marnymi naśladowczyniami

Gość gość
ahhaha:D

Gość gość
No ty to masz klasę rzeczywiście, chyba zakuty łeb. Zrób się na te aktoreczki i spadaj.

Gość gość
jestescie niemozebnymi Dulskimi w tym zasciankowym kraiku :D tak sie sklada, ze ta konkretna fryzura podoba mi sie na innych, na mnie niekoniecznie, w zwiazku z czym mam piekne, dlugie, zadbane, lsniace wlosy, naturalny blond gdybym jednak zapragnela miec omawiana fryzure, ostatnia w dlugim szeregu rzeczy, o ktorych bym pomyslala, byloby "a co tez pomysla Poleczki z ulicy? A czy meskim Polaczkom aby fryzura sie spodoba? jestescie niedorzeczne, przasnie sztywne, konformistyczne i po prostu nudne jak flaki z olejem. stad tyke tematow o zdradach i odchodzacych mezach- oni po prostu nie moga zniesc waszej matkopolkowej dulszczyzny i szukaja ciekawszych kobiet.

Gość gość
Każdy ma prawo mieć fryzurę jaką sobie tylko wybierze. Nie ma czegoś takiego jak fryzura odpowiednia dla matki i dla lesbijki. Co jeżeli lesbijka jest matką? Jaką fryzurę powinna sobie zrobić?

Gość gość
To czy człowiek jest nudny, czy nie, mierzycie fryzurą?

Gość gość
tu wszystkie tzkie mądre jesteście, wielce swiatowe, a jak same na ulicy zobaczycie babe ze skalpem to obgadujecie ;D ale dalej udawajcie prawe i sprawiedliwe w necie bidulki ze wsi ;D