Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ewelinazkomina

Jestem w kropce. A nawet w wielkiej kropie.

Polecane posty

Gość Ewelinazkomina

Spotykamy się od prawie 5 miesięcy. Po drodze kilka "atrakcji", m.in. zostawił dla mnie swoją narzeczona. Dziś powiedział,że myśli o mnie na tyle poważnie, że zastanawia się nad założeniem rodziny. Boi się jednak tego,że moje poważne obciążenie genetyczne związane z chorobą nowotworową i przewlekła choroba, z którą borykam się od lat oznacza, że dziecko może to wszystko ewentualnie po mnie odziedziczyc. Nie wiem, co o tym wszystkim myśleć. Z jednej strony jestem na niego wściekła i nie mam ochoty juz na nic więcej, z drugiej widzę ze chyba poważnie podchodzi do całego tematu. Zresztą sam go zaczął. Ale taka chłodna kalkulacja, bez uczuć, bez emocji, eh... co robić?

Nikt nie poda Ci gotowej recepty i nie poda dobrego rozwiązania. Myśli poważnie i boi się założyć rodzinę - to raczej brak konsekwencji w działaniu. Ma do wyboru wziąć Ciebie z "dobrodziejstwem inwentarza" na dobre i złe, albo mieć zabawkę. Dziecko, które może być poczęte z waszego związku może być zdrowe lub chore tak samo jak dziecko zupełnie zdrowej pary...