Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie moge w to uwierzyc nalezy mi sie cos od panstawa

Polecane posty

Gość gość

Zostalam zwolniona ale to mi nawet na reke,mlodszy syn choruje i zanim pojdzie do przedszkola zostane z nim w domu. Poszlam ze swoiadectwem pracy do up zarejestrowalam sie i nalezy mi sie ok 700zl zasilku. Myslalam ze nic nie dostane bo ostatnie 2lata bylam na bezplatnym wychowawczym...bardzo sie ciesze...

Gość gość
owszem, przez cale 6 miesiecy :D zakladajac oczywiscie ze bedziesz grzeczna i zgodzisz sie na KAZDA prace jaka ci zaoferuja :D

Gość gość
patrzylam na oferty pracy mojego urzedu...murarze tynkarze i kierowcy na produkcje-zmiany a mam 2jke dzieci,czy urzad wezmie to pod uwage... ostatnie 7lat przedracowalam jako specjalista ds sprzedazy...czyli od wszystkiego

Gość gość
ja dostawałam zasiłek przez okres 12 m-cy :)

Bo tej pracy to jest tyle że ho ho :) koleżanka była kiedyś w podobnej sytuacji i miała ogromną nadzieję, że up coś jest zaoferuje, bo bardzo potrzebowała pracy. up nie zaproponował nic, na szczęście koleżanka w końcu coś sobie sama znalazła, bodajże dopiero po 4 mcach. W up jest chyba tylko praca dla spawaczy i niepełnosprawnych murarzy.

Gość gość
ja sie strasznie ciesze, moj maz bywa gosciem w domu, mam 2 i 4 letnie dzieci, prace juz mialam na oku, ale to 2100 na reke. 1000 na opiekunke lub zlobek..takie ceny u nas..300 przedszkole, 500 dojazdy i zrywac te dzieci codziennie o 6stej rano...oplaca sie?...wstrzymam sie jeszcze pol roku z praca poki Mlody nie pojdzie do przedszkola

Gość gość
tak opłaca sie,bo dzieci w końcu podrosna i pójda do szkoły,czyli opiekunka i złobek odpadnie,ty nabedziesz doswiadczenia i moze awansujesz z 2100 na reke zrobi sie 3000,warto jak sadzisz?czy wolisz sie lenic w domu?

Gość gość
tak. tylko jak mi dziecko zacznie teraz chorowac to z ta praca szybko sie pozegnam ,wole jeszcze troche poczekac

Gość gość
Jeżeli kogoś stać, aby zostać z dzieckiem w domu, niech zostaje. Najważniejsze są chwile spędzone z dzieckiem, przynajmniej do 3 lat, a później do przedszkola.