Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość claudyna17

Sex przerywany jakie macie doświadczenie ile wpadek

Polecane posty

Gość claudyna17

bo z tego co czytam to wcale nie jest aż takie zawodne ;) Częściej chyba słyszę o wpadkach par które zabezpieczały się prezerwatywami, tabletkami itp niz u tych u których jedyna "antykoncepcją" jest seks przerywany

Gość gość
to prawda; facet musi siebie znac

Gość gość
do ksiązek gowniaro, kto potem zaplaci za aborcje?

Gość gość
nie polecalabym metody nastolatkom, ale ludziom doroslym jak najbardziej

Gość claudyna17
mój partner nie jest nastolatkiem i jest doświadczony

Gość gość
seks przerywany to abominacja, a twój partner to tak samo gówniarz jak i ty skoro nie stac go na kupienie prezerwatyw

Gość gość
5Lat bez wpady

Gość claudyna17
a kto powiedział, że nie stac go na gumki ? Jest inny powód dlaczego nie chcę ich uzywać!!

Gość gość
12 lat - dziecko ;)

Gość gość
12 lat i zero wpadki

Gość gość
A i zeby nie było ze nie stac nas na gumki. Nie uzywamy bo ja wole bez. Wieksza przyjemność ot co

Gość gość
wystarczy , ze facet spozni sie o pol sekundy z wyjęciem , a u młodego to bardzo prawdopodobne . Kontrola orgaazmu u 18 latka jest znacznie niższa niż u doświadczonego 28 latka .

Gość gość
My mamy ponad 30 lat więc jestesmy obcykani w temacie. Dla Początkujących dla pewności polecam gumki zeby nie było wytrzeszczu oczu ;)

Gość claudyna17
ja tez nienawidze gumek moze to sie wydac komus śmieszne ale z gumką nie może wejść we mnie nawet jak jestem wilgotna i podniecona to ona sprawia mi ból i czuję jakby folię :( a uzywamy durexa .Moze dlatego mam takie odczucia , ponieważ dopiero od miesiąca uprawiam sex ale bez prezerwatywy jest o niebo lepiej

Gość gość
Poza tym zawsze może coś popuścić przed wyjęciem , małej ilości nawet nie zauważy Nawet u doświadczonego się zdarza

Gość claudyna17
mój partner ma 24 lata

Gość lambiad
U mnie niestety zdarza się popuszczać , Z wiekiem dochodzi doświadczenie , można kontrolować .. Wale konia , czuje , że nadchodzi wystrzał , zmieniam tempo , by móc dłużej . Niestety kilka kropel wypłynie w samym środku zabawy walę dalej do końca jeszcze kilka minut i wypływa reszta . Stosunek przerywany nie uchroni was przed ciążą

Gość lambiad
To właśnie wtedy , gdy powstrzymujesz się, twój organizm zdąży wystrzelić pierwszą porcje można się zorientować tylko podczas walenia konia ( wytrysk bez orgazmu ) . Na ręce zostaje odrobine cieczy . W czasie seksu do tego nie dojdziesz.

Gość gość
5 lat, stosunek przerywany. Jak narazie wpadki brak:-)

Gość gość
Ja nie stosuję, ale moje dwie przyjaciółki tak zostały mamami. A potem było: kurde, miałaś rację... Jeszcze przy prowadzonym kalendarzyku (ale dokładnie prowadzonym), może ma to jakiś sens... Swoją drogą zastanawia mnie co to za frajda dla faceta, taki przerywany seks... cały czas musi się kontrolować, to musi być stresujące ;P tzn tak mi się wydaje, ja bym tak nie chciała ;P

Gość gość
Kalendarzyk, pigułki i testy owulacyjne. Taka kombinacja jest dla mnie najlepsza.

Gość gość
7 lat związku, zero wpadek ;) jak chcieliśmy dziecko to po prostu przez pewien czas kończył we mnie, potem urodziłam i teraz znowu przerywany.