Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asiutka

Jakie książki lubicie czytać

Polecane posty

Gość asiutka

Na ogół nie lubię lektur szkolnych.

Gość gość
niektóre lektury szkolne były fajne, ja miło wspominam w pustyni i w puszczy. ale jeśli chodzi o książki, które czytam teraz dla przyjemności to na pewno takie, w których dużo się dzieje, jak House of cards, nie mogłam się od niej oderwać.

Gość gość
to prawda niektóre lektury nie są takie najgorsze, ja bardzo miło wspominam szczególnie te z podstawówki. Ale o dobrą książkę teraz też nie jest jakoś bardzo trudno. Ostatnio miałam okazję czytać Spisek Tudorów C.W. Gortnera. Świetnie napisana intryga pałacowa, jeśli lubicie tego typu powieści na pewno się wam ona spodoba.

Gość gość
różne, ostatnio miałam nieco problemów, więc chętnie sięgnęłam po książkę Evansa drzwi do szczęścia, dzięki niej przekonałam się o tym, że można wszystko zmienić i być szczęśliwym.

Gość gość
ja chyba najbardziej lubię powieści historyczne i po takie książki sięgam najczęściej. Niedawno czytałam chyba najlepszą książkę w swoim życiu, czyli Zapomniany Legion bardzo mi się podobała, niezwykła i bardzo wciągająca.

Gość gość
Lektury warto czytać, bo to specjalnie najlepiej wybrane książki!

Gość gość
Nikt nie mówi, żeby nie czytać lektur, ja też je miło wspominam, a jeśli chodzi o książki polecane przeze mnie to na pewno jest to książka Zapomniany Legion. Bardzo ciekawa i wciągająca, dobrze napisana.

Gość gość
Obrazkowe że zdjęciami nagich laseczek

Gość gość
ja lubię książki Michała Witkowskiego. Teraz czytam fynf und cfancyś. Świetna.

Gość gość
a ja lubię książki historyczne, szczególnie te napisane przez Kamila Janickiego. Teraz jestem świeżo po lekturze jego książki Żelazne damy i jestem nią zachwycona.

Gość gość
Polecam przeczytać Sekretnik Katarzyny Michalak dzięki niej uwierzyłam, że można spełnić wszystkie swoje marzenia. Bardzo pozytywna.

Gość gość
historyczne, szczególnie te opisujące XX wiek. Ostatnio miałam okazję czytać książkę Patryka Pleskota Zabić. Mordy polityczne PRL.. Zrobiła na mnie ogromne wrażenie, nie mogę przestać o niej myśleć.

Gość gość
Ostatnie sagi autorki Virginii C. Andrews.

Gość Lovebook
Widzę, że wiele z was nie lubi czytać lektur :-) Ja wg nie sięgałam do żadnej książki :-) ale w czasie studiów koleżanka zaraziła mnie i lubię prawie wszystkie gatunki fantasy, romanse, detektywistyczne, historyczne ( wojenne ), przygodowe, obyczajowe. Wszystkie książki, które czytam uwielbiam mieć w posiadaniu i w sumie mam taką małą biblioteczkę. Może ktoś z was też ma takiego bzika wiec od razu polecę Wam stronę inbook.pl :-) Zawsze dostaję rabaty, a koszty przesyłki wynosi jedynie 3,99 :-) Pozdrawiam.