Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy lubicie swoje szwagierki?

Polecane posty

Gość gość

Ja swojej nie znoszę.Zrozumiała,zawistna dziewucha.Ma 29 lat,mieszka z rodzicami i jest singielką.Nienawidzi mnie odkąd mnie poznała,zupełnie bez powodu.Na szczęście mieszkamy osobno ale kiedy odwiedzamy teściów,traktuje nas tak jakby nas nie było.Nie rozmawia z nami a na mnie nawet nie patrzy.Juz czasem nie wiem jak się zachować. Najgorsze będą święta brr....Poradźcie proszę co byście zrobili na moim miejscu,jak powinnam ja traktować.

Gość gość
To dla mnie ważne.Odpowiecie?

Gość gość
Tak samo jak ona ciebie. Nie rozumiem czym się tak emocjonujesz, to jej brat cię wybrał, ona nie ma obowiązku cie lubić.

Gość gość
A co, może jesteś taką uroczą szwagierką?Tu nie chodzi o lubienie,ale o odrobinę kultury.A ona się zachowuje jak rozwydrzona nastolatka.

Gość gość
Poza tym,nienawidzi też mojego męża czyli własnego brata,którym nie może już rządzić.

Gość gość
Jaka to twoja szwagierka, piszesz, że to singielka?? :D Naucz się pisać gamoniu???

Gość gość
Dobrze piszę Gamoniu,przez duże G.Szwagierka to siostra męża i niby dlaczego nie może być singielką?

Gość gość
Może ma jakiś uraz do swojego brata i stąd ta niechęć. Kultury? No to masz kulturę, że cię z rodzinnego domu nie wyrzuca. Nie uwierzę, że nie odpowiada nawet na wasze powitanie, a niczego ponad to nie musi robić. Co do postu wyżej. Szwagierka to m.in. siostra męża i ona może być singelka, męża musi mieć bratowa, czyli żona naszego brata,więc nie wiem dlaczego się czepiasz autorki.

Gość gość
Jak ona może nas wyprosić,skoro jesteśmy zapraszani przez teściów?Teściowa wręcz uważa,że rzadko przyjeżdżamy,bo chce zobaczyć się z wnuczką.Uwierz,że nawet nam cześć nie odpowiada.A jej brat to dobry człowiek,który był przez nią często poniżany i manipulowanie.Myślała gwiazda,że mną teź będzie dyrygować, niestety się przeliczyła.

Gość gość
Ja jej złego słowa nigdy nie powiedziałam,natomiast ona w czasach gdy chodziłam z jej bratem często mi dogryzała.

Gość gość
Ja wcale nie wymagam,żeby nas lubiła ,absoluabsolutnie.Ale niedobrze mi jak tam jadę.