Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Skończyłem medycynę, nie mogę znaleźć roboty...

Polecane posty

Gość gość

Nie mogę załapać się na specjalizacje ani u siebie w miasteczku ani w większych miastach...tyle trudu i nic...chyba muszę podszlifować język i szukać miejsca w Niemczech lub Anglii bo w Polsce to nie ma już nawet roboty dla lekarzy...zbyt mało miejsc na specjalizacji, zbyt duża konkurencja.

Gość gość
:D ty najpierw odwiedz psychiatrę oraz chirurga plastycznego ,wizerunek też ważny i wówczas szukaj pracy

Gość gość
po prostu plecow nie masz koles bo tak to w polsce wyglada

Gość gość
a jaką chcesz specjalizację?

Gość gość
pedofilię , bo to lubię i kocham

Gość gość
własnie jaka specjalizacje chcesz robic??

Gość gość
No niestety...medycyna i prawo to takie dwa kierunki ze jak nie masz plecow to ciężko się gdzies dostac...taka prawda.

Gość gość
to czemu trąbią, że jest za mało lekarzy? fisia można dostać

Gość gość
pedofilię ,nie rozumiesz

Gość autor___
Myślałem o anestezjologi. Ale nie ma miejsc w szpitalach :O Mogę mieć miejsce w Niemczech ale nie znam jezyka....k*****a a tyle sie mówi, że jak jestes po medycznym to masz prace zagwarantowaną a tu taki hooooj ! :O

Gość autor___
to czemu trąbią, że jest za mało lekarzy? x Może tych po specjalizacji (choć to też wiem od znajomego, że po specjalizacji konkurencja, konkurencja i konkurencja), absolwentów medycyny jest trochę więcej. ech

Gość gość
ty i lekarz :D Ty mozesz kanały czyscić nieudaczniku ! Lekarzem zostaje osoba bardzo odpowiedzialna , nadzwyczaj inteligentna ,sumienna i z dobrą rteputacją

Gość autor___
kończąc studia medyczne i tak mam tytuł lekarza ciołku ...tyle, ze nie moge sie załapać na specjalizacje bo za duża konkurencja...ide stad bo tu jakieś hejty zamiast rzeczowej dyskusji, nara ;O

Gość gość
ziomb to nie nowość, że trzaa mieć plecy w tych zawodoach...nie bez powodu na medycyne idą przede wszystkim dzieci lekarzy.. nie dlatego bo sa tacy zdolni a dlatego bo wiedzą, ze tatus z mamusia łatwo ich wprowadzi na specjalizacje.

Gość gość
hhaa super lekarz musizbyć niezłym mutantem skoro szuaksz roboty hahaha

Gość autor___
hhaa super lekarz musizbyć niezłym mutantem skoro szuaksz roboty hahaha x jeżeli myślisz, że jestem jakimś wyjątkiem wsrod absolwentow szukajacych roboty, to jestes w dużym błędzie, zreszta szukanie roboty po studiach to chyba norma... mialem sie juz nie odzywac ide stad. :O narx

Gość gość
psychopato ty ,nieduaczniku , ty c***u ,niedojrzały dzieciaku

Wybierając studia medyczne lub prawnicze trzeba się liczyć z tym kolego, że bez pleców (szczególnie rodziców) będzie ciężko. Jak już ktoś napisał. Nie bez powodu na medycynę idą hurtowo dzieci lekarzy.

Gość gość
na ogólnego sie nadajesz, bo u nas na wschodzie potrzebny mlody madry doktor? :classic_cool:

Gość autor___
mam trochę większe ambicje niż ogólny. Będę szukać dalej, w najgorszym wypadku naucze się języka i za granicę pójdę. chciałem tylko napisać, że nie jest wcale tak łatwo, że wcale nie jest tak,że jak masz medyczny ukończony to propozycje pracy same ci legną pod nogami, niestety....kłody ze strony całej administracji ograniczającej miejsca na specjalizację, konkurencja i jeszcze raz kłody pod nogami. w jednym województwie zwiększono miejsc na specjalizację o JEDNO miejsce na dotychczasowe jedno miejsce :O...czyli dwa miejsca na specjalizacji... Chciałem się wyżalić trochę.

Gość gość
a nie szukasz dobrze wyksztalconej zony? :classic_cool:

Gość gość
Z podobnego powodu nie poszedłem na prawo. Zawsze mnie interesowało ale co z tego jak nie znalazłbym patrona na aplikacji ? Byłby magistrem bez konkretnego zawodu tak jak ty teraz jesteś absolwentem bez specjalizacji. Niestety ale to jest ułożone tak, że na tych dwóch kierunkach musisz mieć plecy bo inaczej jest ciężko...