Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Podziwiam Was dziewczyny, ja się chyba zastrzelę na porodówce.

Polecane posty

Gość gość

Tak się boje, że szok :(

Gość gość
boisz sie tez zesrac nie? nie bój nic,gładko pojdzie moj pierwszy porod byl lajtowy :D

Gość gość
nie zastrzelisz, w szpitalach jest przeważnie ochrona, z giwerą by cię na porodówkę nie wpuścili

Gość gość
przed daja lewatywke i nie bedzie problemów. ale nie bój sie dziewczyno- prawie wszystkie kobiety rodza, to nic nadzwyczajnego. ja mam 3 dzieci i wszystkie bez cesarki, troche jest cierpienia- ale jak zobaczysz dzidziusia- od razu to zapomnisz. ale jak tak bardzo sie boisz to daj sobie narkoze do kregoslupa- nic nie bedziesz czula, ale bedziesz obecna jak dziecko sie urodzi. zycze ci powodzenia i latwego porodu.

dasz rade ja na szczescie bede miec drugie cc,za pierwszym razem rodziłam prawie 2 dni gdy juz zrobiłam 2 parte dziecko straciło tetno i szybko cc i powiem ze cc jest lepsze niz sn

dasz rade ja na szczescie bede miec drugie cc,za pierwszym razem rodziłam prawie 2 dni gdy juz zrobiłam 2 parte dziecko straciło tetno i szybko cc i powiem ze cc jest lepsze niz sn

Gość gość
Poród naturalny to rzeźnia potworny ból - skurcze kilkanaście godzin wycia z bólu Wywoływanie porodu masaże szyjki i inne bolesne atrakcje Parcie : straszny wysiłek i ból Naciecie lub pękniecie krocza Szycie krocza dodatkowy ból Nie można kilka tygodni usiąść Pękniecie naczynek na twarzy z wysiłku przy parciu Komplikacje krwotoki , rozejście się szwów, ropień krocza Krwiaki pochwy utrudniające współżycie Komplikacje dla dziecka : niedotlenienie , kalectwo , porażenie mózgowe , gorszy rozwój dziecka, ADHD na skutek ciężkiego porodu Problemy z załatwiam się i oddawaniem moczu Problemy ze współżyciem : luźna pochwa lub źle zszyte krocze , uszkodzenie nerwów krocza, bolesne współzycie przez długi czas Nieotrzymanie moczu Wypadanie pochwy Pękniecie macicy – niepłodność Pękniecie kiszki stolcowej – dożywotnie nieotrzymanie kału hemoroidy Kompletne obdarcie z intymności