Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Spotykamy się dlugo, ale nie mówi o uczuciach, nie ma zadnych deklaracji.

Polecane posty

Gość gość

cześć. Spotykam się z chłopakiem, spotykamy sie od około 2 lat z jakimiś przerwami, teraz kilku miesięcy (najdluższa, bo bylam z kimś). Jedzimy na rowerach, spacery, no i seks.. Calujemy się, piszemy, przytulamy. zazwyczaj on pierwszy się odzywa, prawie codziennie.. Ale nie ma tematu związku, to tylko takie spotkania. Zapytałam raz "a co jak zaczne coś do Ciebie czuć?" On mi powiedział, że przecież znam go.. (nie wytrzymuje dlugo w w związkach). No i nie wiem dokąd to zmierza. co o tym myślicie? Jak myślicie dokąd to zmierza? :) nie narzucałam się, bo mi to pasowało, nie kłocimy się , bo nie mamy o co, każde spotkanie jest mile.

Gość gość
slonko, powiem prosto, jezeli nie chce zwiazku to znaczy, ze nie chce nie chce wylacznosci, nie chce wylacznosci nie chce Ciebie, olej go, jezeli sie kogos kocha a po 2 latach to sie wie, to chce sie z nim byc, on Cie nie kocha, nie wiem czemu sie z Toba spotykka, ale nie probuj sobie lamac glowy tym, zapytaj o co chodzi i jezeli poznasz jego zdanie (szczere zdanie a nie jakies marne wymowk, typu mial zly poprzedni zwiazek i nadal cierpi, boi sie zwiazac bo poprzednie zwiazki po takiej deklaracji sie konczyly) i to zdanie bedzie szczere ok, jezeli nie to skoncz to, nie marnuj czasu na ochlapy zwiazku, zaslugujesz na kogos, kto naprawde cie chce. Polecam Nie zależy mu na tobie - Greg Behrendt

Gość gość
Glupia rada, a dlaczego on ma ją kochac skoro ona pierwsza do niego nie napisze? Niech spojrzy sama na siebie, wymaga a nic mu nie daje.

Gość gość
ja zerwalam kontakt i też pierwsza się odezwałam. Też czasami proponuje spotkania, ale głownie od pisze. Np dobranoc..

Gość gość
*on pisze.

Gość młody 23
ech niektórzy to mają farta .mieć od 2 lat panienke na boku do niezobowjązującego seksu ,zawsze chetną pod telefonem ,bez żadnych zobowiązań i deklaracj to marzenie każdego faceta.

Gość gość
Skoro spotykacie się od 2 lat, w międzyczasie ty sobie byłaś z innym, to chyba jasne że o związku nie ma mowy, to zwykła przyjaźń z bonusem. Oczekujesz deklaracji, a sama żadnych mu nie złożyłaś... może trochę mniej egoizmu, a nie tylko chcę, chcę i chcę.