Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy wam przerwa w związku pomogła ?

Polecane posty

Gość gość

otoz formalnie rozstalam sie z chlopakiem , gdyz za szybko wszystko sie toczylo .. bedziemy sie spotykac itp ale po prostu poki co formalnie zerwalismy , czujemy ze w przyszlosci i tak bedziemy ze soba i niedlugo moze mi sie oswiadczy .. ale po prostu nadal to szok dla mnie ze wszystko tak sie potoczylo i sie obawiam :( po prostu mamy tak jakby kryzys i narazie tak byc musi . slyszalam ze pewnym parom przerwa pomogła .

Gość gość
nigdy nie pomaga w związku. Pomaga odzwyczaić się od siebie

Gość gość
no tak tylko ja bede sie z nim widywac itp

Gość gość
ale on będzie się mógł widywać też z innymi czy flirtować np. na fejsie

Gość gość
to jest sciema.jak jest milosc to przerwy nie sa potrzebne.co potem zrobisz przerwe w malzenstwie? przemysl to

Gość gość
no właśnie nie będzie mógł . bo ma zbyt dużo pracy nie ma czasu ledwo dla siebie a ja mu z tego powodu robiłam ciągle kłótnie itp i powiedział że po prostu jak nie bd razem to nie bd kłótni itp

Gość gość
myślę, że nie ma czegoś takiego jak przerwa w związku co pomaga. sytuacji, że ktoś po latach wraca do kogoś nie licze b to kwestia zmiany charakteru. podejścia

Gość gość
uwierz, dla nowej dziewczyny znajdzie czas

Gość gość
Przerwa nie pomaga w związku, weź się z problemem za bary i nie wiem, idź do psychologa może? Jest cos takiego jak terapia par, małżeństw . http://www.psychologdlaciebie.com/kiedy-warto-skorzystac jak mniemam na co najmniej jedno pytanie możesz odpowiedzieć „tak”, więc chyba warto to rozważyć.