Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pyt. Do facetów .Czy trzech partnerów seksualnych w wieku 21lat to dużo??

Polecane posty

Gość gość

Z dwoma z nich bylam w dłuższych związkach a z jednym nie było związku ale myslalam naiwnie że będzie..ale czuje się źle z tym i wydaje mi się że to za dużo..że nie jestem już nic warta..:(((

Gość filigranowa12345
Faceci raczej o to nie pytają,ilu miałyśmy partnerów seksualnych :) 3 to nie tragedia,inni mają bogatsze kartoteki np seks bez zaobowiązań,prostytutki itp :)

Gość gość
A mój to nie był bezzobowiązań? Bo to w sumie było takie jednorazowe i z mojej str to wyglądało tak że narobił mi nadzieji że będziemy razem czyli związku nie było..jakby mi powiedział wtedy wprost że chce tylko tego w życiu bym się nie zgodziła

Gość gość
Następna głupia. Tak. Tłumasz się, i to dokładnie. Weź najpierw dorośnij bo pytanie głupie jak z buta.

Gość vectroorr
dwóch, trzech... to już nie robi wielkiej różnicy, zakochanego faceta boli raczej to, że w ogolę był ktoś przed nim, dlatego... jeśli widzisz, że facetowi naprawdę zależny, jest zakochany nie może znać prawdy, po prostu ściemniaj, a już opowiadanie szczegółów co się robiło z poprzednimi woła o pomstę do nieba... no ale np. mój kolega zakochał się w największej k****e w mieście, zupełnie nie przeszkadzało mu to, ze j***li ją ciapaki i inne brudasy, że było ich setki itd. no ale myślę, że mało jest takich :)

Gość gość
nO aLe ja tak nie umiem kłamać, lub być z kimś kto niewie o mnie wszystkiego..szczególnie takich rzeczy tzn ilu było przed nim bo seks to jednak bardzo intymna sprawa i wydaje mi się ze czułabym się jakbym go oszukiwala jakoś...

nie zakochał ale zauroczył sie po 3 latach przejdzie mu i ja pozuci i dla tego jest wazna by nie uprawiac sexu przed slubem i poczytajcie o telegoni