Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wzrost wagi w 9 miesiacu ciazy

Polecane posty

Gość gość

cala ciaze nie tylam,a teraz co wejde na wage to wiecej.mam wrazenie,ze woda mi sie zatrzymala,ale ,zeby az tak....

Gość gość
a ile wazysz? ile przytylas od poczatku? ja waze 64, przed ciaza 55kg mam 165cm wzrostu i dzis wlasnie mowilam doktorce ze duzo a jestem w 8 miesiacu ale ona stwierdzila ze to idealnie wg mojej wagi :/

Gość gość
Niecałe 10 kg to jak najbardziej norma. Ja przed ciążą ważyłam ok 53 kg, teraz 8 i jak ostatnio się ważyłam to było prawie 63.

Gość gość
no tyle ze jeszcze mi zostalo 8 tc to napewno ponad 10 bedzie :/

Gość gość
Hehe ja przez cala ciaze przytulam 5,5kg (do końca 36tc) potem przez tydzień mi przybyło 3 kg a potem szlo 1kg dziennie. Mialam ostra cukrzyce ciążowa, od początku 37 tg bylam w szpitalu i poziom cukru mierzyli mi co 2 h, mialam ścisłą dietę a i tak tylam. Urodzilam 1 dnia 39 tc na szczęście sie zlitowali i wywolali poród. Dzien po porodzie spadło mi 9 kg, lekarz powiedział ze to byla woda nie tluszcz. Rodzilam w 40 stopniowe upaly :/

Gość gość
ja tez przytylam 5,5 kg. teraz jestem w 37 tc. nie puchnę wiec woda sie raczej nie zatrzymuje. zobaczymy jak po porodzie.