Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matki polki zwyzywajcie mnie

wolę dzieci kocie od ludzkich

Polecane posty

Gość matki polki zwyzywajcie mnie

i nie rozumiem, jak mozna byc dobrym dla swojego dziecka a jednoczesnie krzywdzic zwierzeta - tacy ludzie tez sa, strzelaja z wiatrowek do zwierzat, lubia sie znecac, a te zwierzeta sa tak samo niewinne jak ich ludzkie potomstwo, ale oni tego nie rozumieją; zwyzywajcie mnie od psychicznych kociar w zwiazku z moim zdaniem

Gość gość
a kociary-polki zachwycające się kotkami/pieskami, a wyzywające dzieci od bachorów i od najgorszych, z oschłym podejściem do nich to są niby lepsze?

Gość gość
Jak już to faceci strzelają do zwierząt z wiatrówek, więc nie wiem o czym ty pieprzysz i co mają do tego matki. Zresztą nie znam osobiście nikogo kto by się znęcał nad zwierzętami w taki sposób.

Gość gość
koty sa ładniejsze od dzieci ludzkich - tak poprostu, wizualnie, estetycznie... kto strzela? tatusiowie, wujkowie, bracia i kochankowie mamuś

Gość gość
"koty sa ładniejsze od dzieci ludzkich - tak poprostu, wizualnie, estetycznie." x to tylko twoje subiektywne zdanie

Gość gość
aha i to, że dla kogoś są ładniejsze od dzieci to znaczy, ze może je wyzywać, ubliżać im lub źle traktować? haha typowa hipokryzja kociar

Gość gość
Ale to prawda, ludzkie dzieci są brzydkie, grube, niekształtne, łyse, obleśnie obślinione i niemiłosiernie upierdliwe. A jeszcze te ohydne fałdki jak mają.... brrrr A dzieci zwierząt przeważnie są prześliczne. Sama jestem matką bliźniąt ale patrząc obiektywnie wiem, że jako dziec***iękne nie były. Tym bardziej cudze wzbudzają we mnie raczej obrzydzenie, irytację i nic więcej.