Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chyba jestem nienormalna. Mój chłopak spał a ja trzymałam w ręce nóż

Polecane posty

Gość gość

i myślałam sobie, że mogłabym go zabić gdybym tylko chciała.... Że jest taki bezbronny.

Jeżeli uważasz, że możesz być zagrożeniem dla innych, powinnaś zgłosić się do specjalisty. W skrajnych przypadkach konieczna jest hospitalizacja. Na podstawie tego, co napisałaś ciężko stwierdzić czy rzeczywiście masz jakieś problemy natury psychicznej czy była to tylko niegroźna fantazja. Jeżeli masz podejrzenia, że dzieje się w Twoim umyśle coś niepokojącego, trzeba szybko podjąć odpowiednie kroki. ______________________________________ www.pomocwkrakowie.pl

Gość gość
Powinnaś się pomodlić i zmienić swoje życie. Pozdrawiam serdecznie.

Gość gość
Naoglada sie taka goniara fimow i bije w dekiel. Wiesz? Skopal bym cie butami bea sznurowek same z nog by spadaly. Jak najszybciej idz do psychiatry opwiedz mu. Zobowiazuje go tajemnica ,pomorze .'jestes nienormalna. Jak by gosc sie obudzil i mial szyka reakcje ty szmatko bys niezyla a niewiny zgadnij jaki wyrok by dostal. Rany ! Skad takie debile przychodza na swiat. Bez pytajnika:-( i tak niespie jak mam obca baba w wyrku. Dzymnie mi sie czsem. Od dzisiej nie!! Ty ,a pies cie j***l!

Gość gość
:D :D :D

Gość gość
Nawet jeśli to zmysliłaś to za sam pomysł powinni cię zamknąć.

Gość gość
No jesteś zdrowo j*******a