Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

minal rok, ja zapomnialam a on nie daje mi spokoju

Polecane posty

Gość gość

cześć, od jakiegoś roku nie jestem w związku z pewnym osobnikiem, nie utrzymujemy kontaktu od momentu zerwania z mojej strony. dzisiaj odezwal sie a ja nie mam ochoty z nim rozmawiać. poblokowalam go w każdy możliwy sposób, na fb, na gg, na telefonie itd. zastanawiam sie nad zmiana numeru, bo skoro po roku czasu sie odezwał to znaczy, że nie zapomnial. jak mam sie od niego uwolnić? dodam, ze to dosc chory związek z uwagi na dosc istotną odległość, kolo 150 200km w linii prostej, dlatego juz trace zmysły i boje się go wręcz. uważam to za glupote życiową i juz dawno o tym zapomniałam, a on znów zawraca mi gitare. wszystko zostało wyjaśnione, co ja mam robić?zmienic numer?

Gość gość
zmien numer telefonu

Gość gość
150 200 km ogleglosci miedzy wami? To ktore z was mieszka na ksiezycu?

Gość gość
tu nie chodzi o odległość, rozdział jest zamknięty, odkreśliłam go już dawno. nie wrócę do niego nigdy, bo jest dla mnie obcą osoba, także nie odległość tu przeszkadza. choć w gruncie rzeczy boje sięże przyjedzie

Gość gość
Poprostu chce umoczyć i odleglosc nie jest problemem, jak już kiedyś mu dalas to liczy na powtórke, ze uda mu się wyprosić chociaż na krótką mete. Czemu cie to dziwi? Wielu utrzymuje kontakt z byłymi, trzeba tylko trafic na wlasciwy moment.