Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość po 30 tce

20 latki się na mnie wgapiają, liczę że w końcu jakaś mnie poderwie

Polecane posty

Gość po 30 tce

:classic_cool: Jak byłem młodszy, to raczej się na mnie nie gapiły :( teraz widzę, że zdarza się to coraz częściej niektóre wręcz tak nachalnie i uwodzicielsko - liczę, że coś z tego wyjdzie, jestem dobrej myśli... muszę być cierpliwy i czekać aż jakaś pięknota mnie poderwie - sam nie podrywam, bo mam zasady i godność, nic z tego, zresztą nie lubię się wysilać na darmo

Gość gość
mam tak samo, nie mogę się wręcz ogarnąć...

Gość gość
A dajesz im jakies znaki, uśmiech np.? Małolatkom często gotuje sie w gaciach, ale też dygają dupę

Gość gość
Ja uwielbiam starszych

Gość stooolej
gapią się bo jesteś brzydki. a z wiekiem nieatrakcyjna twarz zmienia się jeszcze bardziej na niekorzyść 🖐️

Gość gość
Chłopie albo się w ciebie wgapiają albo na ciebie gapią. Druga sprawa, bo się nie doczekasz i umrzesz prawiczkiem.

Gość gość
co wy z tymi 20kami? Nie chwaląc sie sam jestem dziadek (30 lat hehe) no ale w robocie jak patrzę na 20 ki to mam je za dzieci ( fakt dziewczyny w tym wieku są śliczne;) ale o seksie ani tym bardziej związku z taką bym nie pomyślał. Żartujemy ale nic ponadto. Przynajmniej z mojej strony bo intencje takich młodych lasek ciężko odgadnąć;) To pedofilia - seks z kimś takim w wieku 10 lat różnicy.

Gość gość
są śliczne ale nie wlozylbys w taka, buahah, idx do kasztoru 🖐️

Gość gość
Gol się tępoto - 20tki to dzieci dla mnie. A że jesteś tępakiem po zasadniczej zawodowej to pewnie to dla ciebie bez różnicy.

Gość gość
20 to dzieci? życzę ci 20 letnich dzieci :D

Gość gość
20 latki dzieci?? Chyba Was pogieło, macie stare żony które Wami manipulują bo się boję, że się zaczniecie rozglądać za czymś młodszym....