Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dopiero dwa lata po ślubie, a on tak zdziadział.

Polecane posty

Gość gość

Dawniej był inny. Miał zainteresowania, pasje. Biegaliśmy razem, on grał w piłkę nożną. Chodziliśmy do kina, oglądaliśmy razem filmy, seks kilka razy dziennie. Wyjścia ze znajomymi do restauracji, gry planszowe. A teraz ? Nie ma nic . Już nawet nie mam o czym z nim rozmawiać, nawet kwestie wychowania naszego dziecka olewa. Żyje wyłącznie pracą i tylko rośnie mu brzuch :(. A seks ? Tragedia. Czeka tylko aż go zaspokoję i w nosie ma moje potrzeby. Jestem nieszczęśliwa i żałuję, że za niego wyszłam.

a Ty co robisz dwa lata po ślubie? masz swoje pasje i spełniasz jego zachcianki podsuwając obiadek pod nos? pytam, o często same krzywdzimy swoich facetów

Gość gość
Pracuję, zajmuję się dzieckiem i domem. Nie twierdzę, że on mi nie pomaga, tylko jakby zniknął. Nie interesuje się niczym poza pracą i sprawami domowymi. Czasem się zainteresuje, co tam słychać u starych znajomych i tyle. Ostatnio były moje urodziny. Kupiłam dwa bilety do kina, ubrałam się seksownie, opiekunka miała zostać dłużej, a potem zawieść córkę do teściów. I co? Nic. Źle się czuł podobno. Poszedł spać i tyle :(. Nie spędza ze mną wcale czasu. To znaczy jesteśmy, ale nie razem, tylko obok siebie.

Gość gość
Po ślubie ludziom przybywa obowiązków i spełnienie swoich pasji jest trudne. Ja zanim pojawiło się dziecko lubiłam rysować, fotografować, czytalam książkę za książka itd. A teraz jestem prawie 7 lat po slubie, mam zerowkowicza w domu i ciężko jest wysuplac trochę czasu dla siebie, a jak już mam chwile czasu to zwyczajnie wole się pobyczyc. Tyle, ze u nas problemów z seksem nie ma. Może nie kochamy się kilka razy dziennie, ale wystarczająco często i jest nam obojgu dobrze.

Gość gość
cóż, zaczęło się zycie a nie bajka... A tak szczerze to chyba bym go pogoniła, może by coś zrozumiał. Albo zrób akcje ze zdrada pozorowaną. Udawaj że masz kochanka może się chłopak otrząśnie, bo faktycznie masakra. U mnie jest podobnie ale zawsze tak było:-) wszystko przewidywalne, ale za to mam poczucie bezpieczeństwa:-)

Gość gość
bo ślub to najlepszy okulista :)

Gość gość
Problem w tym, że ja nie lubię takiej nudy. Lubię spotkania towarzyskie, aktywne spędzanie czasu, lubię rozmawiać. A on nic :(. Po prostu nic. Zmienił się w takiego"dziada", a ma dopiero 26 lat :(

Gość gość
bo ślub to najlepszy okulista usmiech.gif Dokładnie ,po ślubie otwierają mu się oczy:P