Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nonsensxxx

Burackie zachowanie po seksie oceńcie

Polecane posty

Gość nonsensxxx

Dziś po seksie mój facet jeszcze za przeproszeniem nie wytarł spermy i juz pierdzielil ze za duzo jecze jak nie umiem wytrzymac (tzn jak męczą mi sie uda) i ze jego to dekoncentruje. noz kurde jak mozna takie cos zaraz po seksie gadac, fakt ze ja moglam powiedziec w trakcie zmienmy pozycje ale nie chcialam zeby uznal ze nie potrafie i jękło mi sie ze nie umiem juz wytrzymac. spoko nie podobalo mu sie to ale czy trzeba to od razu mowic po seksie? jak jeszcze nasienie mu kapie? jak ja mam sie wtedy czuc;/ oczywiscie twierdzi ze to ja jego nie rozumiem bo jego nie chce wysluchac ale mi chodzi o to w jaki sposob o tym mowi i kiedy, trzeba bylo odczekac chwile .. :/

Gość gość
z burakami do łóżka się nie chodzi :O

Gość Kafeteryjny seksuolog
nonsensxxx Zachowanie jak najbardziej naganne i to nie tylko jego, ale Twoje autorko też. On nie powinien mieć do ciebie pretensji o to, że jęczysz podczas seksu , a ty powinnaś podczas seksu otwarcie powiedzieć, że bolą Cię nogi i że chciałabyś zmienić pozycję, by miały chwilę wytchnienia. Żeby seks był udany, to trzeba umieć się dogadywać podczas jego uprawiania. Najważniejsza jest szczerość i nic nie robić na siłę.