Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chlopaki prosze o pomoc!!

Polecane posty

Gość gość

Kiedy zwracacie uwagę na dziewczynę? Np jeśli jest ładna, ale nie taka najpiekniejsza, ze wszyscy tylko na nią patrzą, co musi zrobic, by przykuć wasza uwagę? Bo podoba mi się chłopak, ale jest nieśmiały, totalnie nie wiem jak go uwieść. Proszę o poważne odpowiedzi:( co na was działa.?:)

Gość nieoswojony
no musisz kusic wygladem , fryz ,makijarz ,czerwona szminka i te inne wasze sztuczki.,sama zreszta wiesz jak to sie robi

Gość gość
Aha, ale wygląd to nie wszystko. Staram sie wyglądać ładnie, ale tylko wyjątkowo czasami mam wene. Jeśli sie zrobię na dziwke, to raczej nie podziała. (jestem nastolatka).. Tymbardziej na nieśmiałego chłopaka. Jestem na 100 % pewna, ze nie podejdzie i nie powie, ze ładnie wyglądam. Chłopak jest świetny, tylko k***a ta nieśmiałość. Muszę zwrócić na siebie uwagę. A może sie tak niewinnie uśmiech e? Podziałało y na was?

Gość gość
Jak sie umalujesz i ubierzesz jak prostytutka to wszyscy beda się za Toba ogladać tylko po to by się pośmiać

Gość gość
No wiem, absolutnie tego nie wezmę pod uwagę. Ja chce zadzialac na niego inaczej, tak by go do mnie rwalo;)

Gość Chłopakzwawy
Ja tam mogę zaoferować Ci najwyżej swoją osobę, mam 21 lat. A co do chłopaka, może zagadaj? Jak normalnie gadacie to powiedz mu wprost że jak chce to wtedy i wtedy masz wolny wieczór.

Gość gość
hmm ja bym postawiła na elegancje.. w zarze sa takie leginsy z wysokim sanem, są grube jak spodnie, nie typu leginsy rajstopy, są czarne sexowne, do tego klasyczna góra. Make up naruralny + lekko podkreślone brwi. Włosy lekkie i zwiewne, najlepiej fale sobie zrobić prostownicą.

Gość gość
skoro starasz sie wygladac w miare ladnie, to tylko mozesz mu dac znac, ze ci sie on podoba, reszte pozostawic jemu. usmiechnij sie do niego, a moze powiedz czesc, zagadaj cos od niechcenia. jednorazowe kreacje, wystrzalowe fryzury i makijaze nie pomogą poderwac, skoro to nie jest twój styl ubierania sie.

Gość gość
O, dobry pomysł z falami. Jesli chodzi o makijaż- rzęsy i czasami cienkie kreski + czerwona szminka, oczywiscie tylko ja dotykam ustami, później oczywiście smaruje, nawilzam, tak ze mam odrobine czerwiensze usta.

Gość gość
myslicie, ze jak sie wystrzałowo wystroi, to chłopak podleci i bedzie ją wychwalał jak dzis seksowniw yglada i bedzie sie pytał, czy to może dla niego? śmieszne

Gość gość
sama uroda nie wystarczy bo wokolo są piękne. potrzebny by był super samochód albo choć wyjmij "dyskretnie" portfel wypchany pieniędzmi by chłopak , który Ci się podoba to zobaczył

Gość gość
najlepiej pokaz mu cycki, ten przekaz na pewno zadziala

Gość gość
No właśnie my nigdy nie gadamy.. Wg jakby sie wstydził.. No właśnie wygląd to jedno, i tak miss swiata nie zostanę, zawsze wkoło jest duzo ładnych, musze jakoś zadzialac. Myślę, ze on sie boi zrobic krok, musze zrobic coś, by przestal sie bac..

Gość gość
eleganckie ubieranie sie, to nie jest przekaz dla jednej osoby, będą ciebie oglądać wszyscy, wiec skad ten chłopak ma wiedzieć , ze go chcesz poderwac? taki znak musisz dac w inny sposób, no chyba, ze podejdziesz i zapytasz sie wprost: jak dzis wyglądam, podobam ci sie?

Gość gość
Nienienienie, na pewno tak nie zrobię, nie odpowiedzialby, nie wiedziałby co, zresztą zrobiłabym to samo, gdyby chłopak mnie o coś takiego lub podobnego zapytał. Moze zacznę od niewinnych uśmieszków, a kiedy on spojrzy spuszcze głowę? Tylko czy to coś da?

Gość gość
jak spuscisz glowę,to nie bedziesz widziec jego reakcji, zrób to chociaż sekundę później

Gość gość
Tak, kiedy zauważę ze patrzę, spuszcze głowę i usmiechne się lekko, po czym bede udawać zmieszana.

Gość gość
Może dać mu jakiś znak? Tylko jaki?

Gość gość
daj mu znak drogowy B-2

Gość gość
Wracam do tematu. Dziś nic sie nie zmieniło! oprócz tego, ze moje uczucia chyba zyskują na sile nadal tylko to głupie zerkanie Muszę coś zmienić Tylko co? :/ czy naprawdę to tylko wygląd może mi pomoc?;////

Gość gość
On musi to zauważyć miałaś sie uśmiechać zrobiłaś to?

Gość gość
Nie bylo okazji.. Jezu no niech mi ktoś pomoże:((((

Gość gość
Z tym spuszczaniem wzroku nawet dobre. Wypróbuj, usmiechaj sie często, jeżeli sie wstydzisz zacznij od tego, spójrz mu głęboko w oczy, kiedy on nie będzie na to zwracał uwagi spróbuj czegoś innego, wiecz coś za coś, nie wystarczy ze chcesz musisz coś dać od siebie

Gość gość
Może schudne