Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy jest tu jakis facet?

Polecane posty

Gość gość

Chce szczerze popisać, milo byłoby gdyby dziewczyny sie nie wtracaly, bo na pewno nie mogą wiedzieć tyle co wy o tym, o co chce spytać ;> możecie przedstawić sie imieniem, będzie nam łatwiej, myślę, ze łatwiej sie pisze, jeśli zna sie chociaż imię, mimo ze to anonimowa rozmowa. Ja jestem Klaudia:)

Gość gość
Ja Helmut. Wiec pytaj:-)

Gość kolo z jajami
A ja sie nie przedstawie

Gość Michał01
O co chcesz spytać?

Gość gość
No wiec pewnie nie zdziwicie sie, jeśli spytam, co wam najbardziej podoba sie w dziewczynach. Tzn. wyobraźcie sobie jakas która wam sie podoba i spróbujcie opisać, co was w niej urzekło. Dobrze, jeśli nie będą to tylko cechy wyglądu zewnętrznego. Mam problem, mianowicie, jestem bardzo zauroczona i nie wiem, co zrobic, aby on zwrócił uwagę, zainteresował sie, a kto lepiej mi poradzi, jak nie właśnie facet, który najlepiej wie, co w dziewczynach urzeka:3

Gość gość
Możliwe, ze moj problem wynika stad, ze nie mam komu sie zwierzyć, tłumie w sobie te uczucia. Nie dlatego, ze nie mam znajomych, tylko ze względu na plotkarstwo, jakie tu panuje..

Gość kolo z jajami
Jak chcesz wiedzieć czy się podobasz facetom to najpierw podaj wzrost wagę i miseczkę cyckow

Gość gość
Dziurki w policzkach, i nietylko:-)

Gość gość
Kazdemu moze od czego innego stać pała jeden lubi pończochy. Drugi krótkie spódńiczki (:

Gość gość
168cm 56kg miseczka c

No tak :) ale mnie kręci takie spojrzenie u dziewczyn:) jak tak spogląda na Ciebie na przykład:) to jest miłe:) tak lekko przymrużone jak ma oczka laleczka mmm:) haha nie no:) ale ekspertem nie jestem. Bądź uśmiechnięta na pewno. Bo do takiej strasznie poważniej bym się bał podejść:)

Gość gość
Jesteście okropni! Zdradze wam tylko, ze jestem ładna. Nie żebym się sobie podobała czy coś, bo mam spore kompleksy, ale na tle innych dziewczyn jestem ładna i to wam wystarczy. Widzicie mnóstwo ładnych dziewczyn wkoło, czasem tak trudno określić która lepsza, teraz w drugiej kolejnośc***atrzycie na coś innego niż tylko wygląd..prawda?

Gość gość
Ja lubie krótkie spódniczki pończochy stringi buty na wysokim obcasie leginsy. Jeansy ciasne szparki i fajne balony

Gość gość
z ta waga i wzrostem to fejk, wzrost prawie trafiony, waga mniej ale tez blisko, miseczka tez

Gość gość
Ale nie podam bo jestem mocno otyła

Gość gość
Fejk-,- A tak serio? Wzrok juz mama uśmiech ok, a coś poza tym? Jakieś specjalne znaki? Żeby sie zaczął zastanawiać..?

Gość kolo z jajami
Faceci to wzrokowcy musisz się pogodzic z naturą bo nie można "patrzeć na cechy charakteru" każda samice można ocenić i wystawić odpowiedni numerek i każdy tak zdrowy facet tak myśli nie każdy się przyznaje

Gość gość
To nie fair.. Przecież nieraz widzę brzydka dziewczynę z ładnym chłopakiem. Poza tym ten nie jest taki wow super, ze wszystkie sie w nim kochają..

Gość gość
Błagam pomóżcie, wciąż NIC

Gość gość
Nie udało mi sie zrobić tego ze spuszczaniem wzroku

Gość gość
A wiec jeszcze raz: jest tu jakiś facet??

Gość gość
Nie odpowiem Ci na to pytanie bo aktualnie glowe zaprzata mi tez facet :D