Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak i czy zaprosić byłego wykładowcę na kawę?

Polecane posty

Gość gość

Chciałabym zaprosić mojego byłego wykładowcę na kawę. Jest wolny, nie ma dzieci i to prawie mój rówieśnik. Nie wiem czy się zbłaźnię, ale mam chyba powód by zaryzykować. Otóż dużo mi pomógł na studiach w sprawach studenckich, choć nigdy go nie prosiłam o pomoc. Zaczepiał też mnie zatrzymując się gdy byłam sama lub w grupie i stał jak słup dotąd aż zacznę rozmowę lub coś bełkotał gdy coś na odchodne powiedziałam. Zawsze wtedy chciał żebym odeszła z grupy na bok albo się odezwała. Takie jego stanie trwało z 2-3 min. Rzadko kiedy zagadywałam (raczej jak pisałam mówiłam coś na odchodne, bo najzwyczajnie stresowałam się, nie wiedziałam co interesującego nagle powiedzieć, gdyż zaczęło się to po jakimś czasie od ukończenia z nim zajęć. Był też między nami dosyć przyjacielski mimo wszystko układ. Zwłaszcza gdy ja zaczynałam rozmowy gdy miałam z nim zajęcia. Wtedy jeszcze rozmowy nam "szły", ale było inaczej gdy zajęcia się skończyły, nie było już tyle tematów do rozmowy i...gdy dochodziło do dosyć niefortunnie intymnych wtuleń z jego strony np. znienacka lub gdy udzielał mi jawnie wsparcia (jednak zawsze gdy był ktoś obok więc nie chodziło mu o łóżko). Wtedy tak jak pisałam głupiałam, stresowałam się jak małolata. Wiem też że nigdy innej studentki nie dotknął ani za innymi jak za mną nie łaził i że ma opinie wielkiej "d**y wołowej" jeżeli chodzi o kobiety. Zawsze przy studentkach się czerwienił, mówił o tyle o ile gdy coś było nie na temat studiów, a przy mnie bełkotał wręcz dopóki ja nie rozpoczęłam rozwiąźle tematu (nie mówiąc nic na odchodne). Chciałabym naprawić błąd i zobaczyć o co mu na prawdę chodzi. Chciałabym napisać maila, ale nie wiem nawet jaki temat dać, by nie skasował go od razu. Chciałabym zaprosić go na kawę powspominać studia, poznać go i tak w tym tonie sklecić maila. Jest jeszcze jeden problem. Napisanie na uczelnianego maila odpada. Zostaje fb i inny portal. Tam nie mam go w znajomych, za to moi znajomi go mają w znajomych. Tak, pokrętne trochę :). Nie chcę by uznał że go szpieguję w necie i przez to szpiegowanie znalazałam do niego namiar.

Gość gość
rozwiąźle* chodziło mi tutaj o rozpoczęcie przeze mnie rozmowy i rozgadanie się, tak by miał jasność że jestem zainteresowana rozmową z nim.

Gość gość
Popieram twoj pomysl, a przy kawie to mozna na rozne tematy porozmawiac, Bedziesz widziec jak sie sprawa rozwija, a gdy to bedzie u Ciebie w mieszkaniu to bym troszecze luzniej sie ubrala, oj tak podniecajaco i na reakcje czekala

Gość gość
eee. w moim mieszkaniu? Jednak mimo wszystko to mój wykładowca... fakt ze były ale jednak ;/ a może ktoś się wypowie co do treści maila? i czy wypada pisać na fb czy raczej na tym drugim portalu? Ten drugi portal to google+ czyli tak jakby mu maila wysłała. Jednak na obu nie mam go w znajomych, tylko moi przyjaciele go mają

Gość gość
Dziecko zainwestuj w slownik lepiej a nie wymyslasz prowa o wykladowcach na kafe juz z tydzien z rzedu. Nuuuuuuda.

Gość gość
wyslij mu zaproszenie na fb.. moz sam napisze... a jak nie to śmiało. nic nie stracisz

Gość gość
O tym pisze po raz drugi. Pierwszy raz napisałam ponad rok temu... Nie wiem kto jeszcze się bawi w prowo, ale to nie ja

Gość gość
Ja bym go osobiscie zaprosila bez zadnych maili

Gość gość
Osobiście, czyli jak? Jechać na uczelnie i wychaczyć go po jakiś jego zajęciach? Raczej na uczelni będzie się krępował. Z tym fb to nie głupi pomysł. Studenci mu wysyłają zaproszenia do znajomych, a on je przyjmuje bez problemu. Zawsze to tak na luzie bardziej, bo na google+ to znowu wysłanie maila.

Gość gość
wyhaczyć*

Gość gość
Myslisz ze go naciagniesz na swoja duupe i cie przerznie tyle ile mu bedzie stal i bedzie w twoja cipulke pchal, Zycze zeby twoje marzenie sie spelnilo Tylko zawczasu nie zapomnij gomki kupic i olejek intymny

Gość gość
Ohohoho cóż za porada :). No właśnie się mylisz. Nie chcę się z nim przespać.

Gość gość
Ja tez kiedys z facetem sie spotkalam na kawe po kolezensku i o niczym nie myslalam, a juz o seksie wogole,Ale tak to spotkanie sie rozwinelo i tak milo sie nam rozmawialo, ze nawet nie wiedzialam jak sie to stalo, ze w ta noc przezylam sex o jakim mi sie nawet nie marzylo a tez sie zarzekalam ze jemu nog nie rozloze i pod niego sie nie poloze, bo mam swoje zasady.

Gość gość
no wiesz to mój były wykładowca...:/ oboje seksu pewnie nie chcemy

Gość gość
Chetnie z Toba podyskutuje po spotkaniu, ale na wszelki wypadek zabespiecz sie dobrze,Zycze Ci milej i nie zapomnianej zabawy i goracego spotkania. Moja mama zawsze mi mowila ze; krew nie woda a majtki to nie pokszywy i nigdy zebym nie mowila zawczasu "NIE"