Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Actind

Kobiety podoba wam sie jak facet zabawia sie wasza bielizna?

Polecane posty

Mam juz troche lat zyje w normalnym zwiaku z kobieta ale od lat jak mialem nascie zabawiam sie damskimi rajstooami ponczochami i bustonoszami sa tak piekne i delikatne ze zadroszcze kobieta ze moga ja nosic,ja takze ja nosze ale przed wiekszoscia zatajam to codziennie nosze rajstopy i ponczochy zona o tym wie i jej sie to podoba no i doslownie parenascie razy na dzien musze sobie nimi zrobic dobrze lubie sie w nie spuszczac robie to takze w nocy wspolzyje z zona czesto ale mam tak duze potrzeby ze malo ktora kobieta by temu sprostala dlatego zona pozwala mi to robic nawet sama daje mi swoha bielizne i lubi patrzyc jak ja biore raz za razem podnieca,bielizna damska jest boska a noszenie przeze mnie rajstop i ponczoch uznaje za normalne,jest wielu normalnych mezczyzn ktorzy nosza rajstopy ponczochy i inne dodatki wystarczy poczytac na odpowiednich stronach a przekonacie sie ze sa to nie tylko jednostki. np.chaslo Faceci noszacy damska bielizne i podobne zapytania.

Hey od kilku lat wale k****a w bielizne swojej córki chetnie wymienie filmiki z spustami w jej bielizne pozdr

Gość gość
Nigdy swojego męża nie przyłapałam na wykorzystywaniu mojej bielizny do celów masturbacyjnych ale zdaję sobie sprawę z tego że podnieca go mocno moja bielizna dlatego staram się zawsze zaskoczyć go jakąś nową seksowną bielizną ,przyznam że i mnie też podnieca moja własna bielizna.

"Cały w tym ambaras żeby dwoje chciało na raz..." Jeżeli żona twoja to akceptuje to super. A tak na marginesie to ludziska mają czasami takie "fantazje", że twoje rajstopki przy tym wydają się niewinną, dziecinna zabawą. Dopóki dwie strony dobrze się przy tym sprawdzają i rozumieją to nic tylko życzyć ci dobrej zabawy.