Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

baba z pośrednictwa bankowego

Polecane posty

Gość gość

Moj facet załatwia kredyt na mieszkanie no i ta baba jest pośrednikiem ma oferty 20 bankow... No już dziś miał podpisywać umowę z facetem, ktory sprzedaje mu mieszkanie i bankiem a ta paniusia zadzwoniła ze coś tam nie pasuje najpierw było ze pozytywne rozpatrzenie wniosku teraz już nie, już gdzie indziej składa do innego banku już wszystko było załatwione wyciagi pozysyłał z konta rata obliczona i wycena. a ona dziś ze nie.... Co chwile on mi mówi o jakiej innej prowizji raz 1,8% raz 3% wysyłaja sobie z tą baba w smsach jakies buzki i emotki zenada na "ty" już są, w********m się bo ona jest niekompetentna chyba i powiedziałam ze chce uczestniczyć w tym,ze ma nas umowic to jej powiem co mysle bo kredyt jest w punkcie wyjscia. a on ze nie bede z niego debila przy niej robiła...to kazałam mu wysłać smsa do niej ze rezygnuje z jej posrednictwa ze lepiej samemu po bankach chodzic a on ze nie bo mu głupio we wszystko wierzy tej babie co mu oczy mydli a juz kredyt drugi miesiac załatwia porazka.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować