Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lidosperido

Jak mam zinterpretować zachowanie tej kobiety

Polecane posty

Gość lidosperido

Jakiś czas temu poznałem bardzo fajną, ładną i inteligentną dziewczynę, no taka prawdziwa " klasa". Po 30, oboje po przejściach. Spotkaliśmy się kilka razy, wzajemne uwodzenie i flirt. W ubiegły piątek zaprosiłem ją do siebie, mieliśmy pić i miała zostać na noc. Specjalnie wysprzątałem mieszkanie, kupiłem jej ulubione wino, podleczyłem przeziębienie. Ona przyjechała przywiozła coś do zjedzenia, ale o 1 w nocy oświadczyła, że jedzie do domu bo chce się wyspać. Nie naciskałem, przytuliłem, odprowadziłem do taksówki. Ale rozczarowanie było spore i ze złości wypiłem sam całą resztę alkoholu. Następnego dnia gdy ona zapytała mnie przez fb jak się dziś czuję, wygarnąłem jej, że jestem zły i rozczarowany, bo miała zostać a nie została - ona najpierw próbowała cos wytłumaczyć, a w koncu napisała, że jestem niestabilny emocjonalnie, ona mnie nie rozumie iwidzi, że miałem zły dzień więc może wziąłbym coś na uspokojenie. A jak mi humory miną to żebym jej dał znać . Jak mam zintepretować te słowa? Czy to już koniec

moze sie chciala wyspac ze wlasnym lozku.. albo akurat nie miala ochoty na cos wiecej jak wspolny posilek i lampka wina... i po co te histerie o koncu? koniec czego? skoro jeszcze wlasciwie nic sie nie zaczelo... faktycznie kobieta ma racje.. jak znormalniejesz, to do niej zadzwon :)