Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

BardzomiŹle

Mam pewien problem, może będziecie w stanie rozwiać moje wątpliwości.

Polecane posty

Mam pewien problem może będziecie w stanie rozwiać moje wątpliwości. Wiec mam 21 lat jestem prawiczkiem Moja dziewczyna ma 18 lat jesteśmy ze sobą 4 miesiące jest cudownie ale od miesiąca zrobiła sie dziwna zamyślona 3 razy juz się wyłączyła przez 5 godzin nic nie gadała próbowałem wszystko robić i nic tylko się przytuliła widzę jak piszę z innymi wiem wiem ma prawo tylko jest problem ukrywa się tym na przykład dzisiaj włączyła Facebooka żeby coś pokazać jakiś kolega napisał i zaraz wyłączyła i potem się tłumaczyła że jakaś grupa napisała a widziałem dobrze ze ktoś tylko zdążyłem zauważyć serduszko jak jej wysłał a temat sexu to szybko zmienia zdanie pisze ze za szybko jesteśmy krotko rozumie raz mi pisała ze nie musi tego robić wcale albo co rok albo co miesiąc itd raz mi napisała żebym poszedł to innej bo ona nie ma zamiaru uprawiać sexu Po prostu zdaje mi się że jest dobrą aktorka

Gość waybaloo
Czy wiesz co to interpunkcja ?? Uzyj jej w swoim tekscie i wtedy bede mogla cokolwiek Ci napisac bo z tekstu powyzej nic nie rozumiem. Pzdr

Gość gość
pielecki jest chorym człowiekiem , to zły bardzo zły człowiek ! Nalezy go wyeliminować ze społeczenstwa ,psychopata !sorry ale to juz nie przelewki

Gość basia z chojnickiej
on jeszcze jest ks ? :D znowu wrócił ? głęboko zaburzony psychopata :D ale jazda

Gość gość
wydaje mi się że jestescie za malo dojrzali. Jesli jej nie ufasz to ją zostaw a nie ćwiczysz chorą zazdrośc. a Jesli jestes zazdrosny z własnej niskiej samooceny to musisz nad sobą popracowac. Na powazne miłosci przyjdzie czas.