Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tylko do pan kolo 30 lat wasza promienna buzia

Polecane posty

Gość gość

Drogie kobiety okolo trzydziestki:-) Jak dbacie o cerę? Od razu napisze by zadne nastolatki czy kobiety do lat 25 nie wypowiadaly sie bo w tym wieku i ja mialam piekna promienna buzke. No i takze kobiety ktore nic nie robia bo genetycznie maja fajna cere tez niech sie nie wypowiadaja bo nic nie wniosa do rozmowy. Mam 28 lat i moja cera ostatnio pozostawia wiele do życzenia,zwlaszcza teraz zima. Robie sobie piling od czasu do czasu,stosuje krem oliwkowy z ziaji i czasem olejek arganowy-serum na noc. Nie pale,alkohol od czasu do czasu a pomimo to moja cera jest szara, zmeczona, nawet makijaż nie sprawia ze wyglądam lepiej tylko na zmeczona w makijażu. Marzy mi sie taka promienna cera, zazdroszcze kobietom o oliwkowej zdrowej karnacji. Jak wy dbacie o swoje buzie? Jak sie odzywiacie? Czy uprawiacie jakiś sport by pobudzić krążenie itd?

Gość gość
Jem zdrowo, glownie warzywa, malo miesa i nabialu, wysypiam sie, nie maluje, uzywam kosmetykow ktore sama robie na bazie oliwy i ziol, nie pale, nie pije, biegam, cwicze.

Gość gość
do autorki tematu: kotku one uprawiają najciekawszą dyscyplinę sportu jazda na męskim koniku

Gość gość
Aha autorko, na poprawe karnacji jedz marchewke tylko jak zjesz za wiele bedziesz pomaranczowa :) ale tak poza tym serio polecam

Gość gość
A ile tej marchewki powinnam jesc dziennie? Jak macie jakiś sprawdzony sposób na domowy krem z oliwy czy maseczkę to proszę piszcie.

Gość gość
niunia ja mam 34 i mikrodermabrazja msi byc raz na miesiac sama rozbie kwasy-nie umiesz chodz do kosmetyczki gwarattuje ze pomoze/maska algowe sama rob/wysypiaj sie i dobierz dobry podklad to podstawa

Gość gość
Post o s*****e zglosilam,takie odpowiedzi będę ignorowac.

Gość gość
Nie wiem, nigdy sie nie zastanawialam nad proporcjami, sproboj od jednej dwoch i popatrz po tygodniu czy cos sie zmienilo. A co do mieszanek, jest wiele w Internecie, zalezy na skore czy wlosy, moze byc oliwa z ytryna albo miodem zalezy co chcesz osiagnac ale sama oliwa wystarczy, ja uzywam zamiast kremu, ten Twoj olej argamowy tez jest dobry a oliwa z cynamonem jest dobra przeciw cellulitowi a smietana z cynamonem na cere ale w b. malych ilosciach cynamon bo uczula, sa proporcje w necie do wygooglania Mi sie wydaje ze Ty sadzac po opise jesz za malo wrzyw, za malo spisz, za malo spacerujesz. I nie martw sie, wszystko bedzie dobrze :)

Gość gość
trudno cokolwiek doradzić nie wiedząc jaka masz cerę. pielegnacje ogólnie masz kiepską. olejek arganowy niby dobry, ale tak naprawdę może zapychać i właśnie przyczyniać się do tego, że cera będzie szara. oliwa z oliwek- tez jest strasznie komedogenna. zreszta moim zdaniem oleje są przeceniane- nic nie robią poza natłuszczaniem. strzelając w ciemno możesz wypróbować takie produkty: - kuracja witaminą c działa rozświetlająco, tylko że wit c szybko się rozklada, więc musisz wybrać produkt, który miesza sie przed uzyciem i trzyma przez krótki okres w lodówce, np synchrovit lub jakies inne sprawdzone serum w ampułkach. gotowe produkty są nic nie warte i szkoda kasy, -kremy z retinolem, - lekkie kwasy, np effaklar jak masz brzydkie pory, wągry, przebarwienia czy zaskórniki.[ogólnie kwasy są dobre, ale to już wyższa szkoła jazdy żeby dobrać stężenie i rodzaj kwasu do cery, więc polecam właśnie effaclar, który jest lagodny, ale robi dużą różnicę w wygladzie skóry i każdy może spróbować]; - algi: kup czystą spirulinę albo gabinetowe maseczki z alg i rób w domu. Podsumowując: wit c, retinol, kwasy- zmieniaja cerę w widoczny sposób i coś z tego powinno na ciebie zadziałać korzystnie i szukaj pielęgnacji raczej wśród marek aptecznych typu LRP, Roc, svr, nuxe itp, bierz próbki, a może trafisz na swój hit

Gość gość
Up

Gość gość
nic nie robie, wygladam OK

Gość gość
Hmm... Jak dla mnie to bardzo ważna kwestia. Każda kobieta chce dobrze wyglądać. Wydaje mi się, że czuje się wtedy atrakcyjniejsza, pewniejsza siebie. Jeśli chodzi o zabiegi medycyny estetycznej, to chodzę do http://www.beautymedica.pl/ . Mają tam wielu specjalistów, którzy potrafią zadbać o ciało. Zarówno jeśli chodzi o depilację, jak i upiększanie.

Gość gość
myję twarz zimną wodą, dużo piję nie używam żadnego mydła , tylko płyny do demakijażu i delikatny krem nawilżający nie kupuje drogich kosmetyków bo mnie nie stać 35 lat