Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

natka06

prezent na gwiazdkę dla niego

Polecane posty

szukam pomysłu na prezent,nie chce kupić tradycyjnie skarpety czy zestaw kosmetyczny. zastanawiałam się nad prezentem zrobionym własnoręcznie ale nie mogę wpaść na jakiś genialny pomysł bo różne pomysły z zdjęciami już wykorzystane :) co powiecie?

Gość dorota wam poradzi
zrób mu prezent własnoręcznie:-)

Gość skerka9
A może coś z elektroniki? Ile mniej więcej możesz przeznaczyć na taki prezent? Wtedy o wiele łatwiej byłoby Ci doradzić. Co powiesz na fajny pendrive? Na przykład na poniższy model: http://www.skapiec.pl/site/cat/25/comp/1780752 Za niecałe 60 zł w sieci zamówisz sobie bardzo fajny sprzęcik o dużej pojemności i fajnym wyglądzie ;) A będzie to na pewno coś bardziej oryginalnego niż skarpety.

Kup mu wypasiony zegarek lub golarkę elektryczną. Myślę, że coś z tych rzeczy mu się spodoba bądź przyda. Powodzenia :-)

Z doświadczenia wiem, że najlepszym prezentem dla mężczyzny są po prostu perfumy. Oczywiście musimy znać jego ulubiony zapach. Natomiast ostatnio natknęłam się będąc w Empiku i szukając czegoś dla siebie na publikację o obdarowywaniu mężczyzn. (Dokładny tytuł Sztuka Obdarowywania Mężczyzn). Zdziwiłam się, że istnieje taka książka, ale powiem Wam, że autor przeszedł w pomysłach samego siebie!!! Długo by było o tym pisać. Polecam!!!

Gość gość
moj ma całą szafkę perfum i nic... stoją i wyglądają :D nie używa na co dzień. Ja swojemu kupiłam kubek termiczny contigo - bardzo fajna sprawa - tym bardziej że mój chłop fortunę przepuszcza w maku i na stacjach benzynowych jeśli chodzi o kawkę na wynos do autka rano...Fajny pomysł to mata z masażem podgrzewana do auta - jak nie ma ogrzewanego fotela. Maszynka do golenia elektryczna, czy power bank.

Gość gość
Jeżeli Twój chłopak lubi nowe technologie to może pomyśl o jakiś akcesoriach GSM? Ja od swojej dziewczyny dostałem POWER BANK idealne urządzenie dla osób, które spędzają dużo czasu przy telefonie. Takie urządzenia widziałem u http://satland.pl/ssi/w,PAGE-MENU_GORNE-Start.html