Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja 17 letnia córka jest w ciąży i nie chce powiedzieć kto jest ojcem

Polecane posty

Gość gość

podejrzewam najgorsze, ze nie wie kto jej to zrobil... tzn ja jestem jej macochą, to corka mojego obecnego męża z poprzedniego zwiazku, mamy dobry kontakt ale jestem bardziej dla niej ciotką, kuzynką (mam 35 lat) niz matką, nie wiem co robic, maz jest bardzo nerwowy i obawiam sie ze dojdzie do rękoczynow pasem :/ probowalam z nia rozmawiac ale twierdzi ze to jest jej sprawa, nie wazne kto jest ojcem i sama bedzie wychowywala co byscie zrobily ?

Gość gość
albo nauczyciel...

Gość gość
Raczej wie - jest za stara na słoneczko

Gość gość
No i bardzo dobrze, niech przetrzepie jej tyłek, najwidoczniej już dawno powinien to zrobić, to może nie szukałaby wrażeń.

Gość gość
nie chce powiedzieć to niech sama utrzymuje dzieciaka

Gość gość
Moze powie swojej matce. A jak nie powie to... Jej zycie. Jej decyzje. A Wy - badzcie z nia, przy niej. Nie krytykujcie. Na pewno sama kiedys sie otworzy.

Gość gość
Olej. Jej dupa, dała, niech teraz ponosi tego konsekwencje.

Gość gość
gość wczoraj Olej. Jej d**a, dała, niech teraz ponosi tego konsekwencje. x Dokładnie tak. Zlikwidować fundusz alimentacyjny i obowiązek alimentacyjny!!!

Gość gość
jak to do rekoczynow???? pasem????? przeciez ona jest w ciazy to moze zagrozic dziecku ,przetlumacz mezowi ze tak nie mozna,jezeli dusi to w sobie to najwyrazniej ma powod i nie jest jeszcze gotowa na to ,moze chlopak sie przestraszyl jak mu powiedziala i nie chce miec kontaktu z nia,a nic nie mowi bo sie boi waszej reakcji,nie pochwalam tego ale stalo sie teraz potrzebne jej wsparcie a nie pasekiem na d..e pomyslcie o tym malenstwie niewinnym,nie narazajcie go na stres jeszcze w lonie matki!!!!

Gość gość
no ho ho !

Gość gość
Skoro chce sama utrzymywać dziecko to niech wynajmie pokój / mieszkanie i utrzymuje sie sama niech pokaże jaka jest mądra lub dom samotnej matki... Autorko , gros obowiązków spadnie na ciebie i twojego meza poza tym jak gowniara zamierza utrzymać bękarta?

Gość gość
Skoro nie chce powiedzieć, niech wychowuje dziecko sama.Przecież ma swoją matę chyba? Uważam że to nie Twoja sprawa.