Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ile kosztuje 100 pierogow domowej roboty

Polecane posty

Gość gość

kolezanka sie chwalila ze zamowila na swieta u jakiejs kucharki 100pierogow, tak sie zastanawiam ze moze i ja bym zamowila jakby duzo to nie kosztowalo. jak myslicie ile moga kosztowac? glupio mi dzwonic do kolezanki i pytac.

Gość gość
A co to za wstyd zapytac?

Gość gość jjnb
Koleżanka a porozmawiać z nią nie umiesz? Wystarczy powiedziec: taaaak, a ile zapłaciłas? Moze i ja sobie zamowie! :D

Gość gość
wtedy nie pomyslalam a teraz glupio mi dzwonic i pytac

Gość gość
Ja place 1zl za sztukę, od poleconej Ukrainki

Gość gość jjnb
Tylko cena jaka ktoś ci tu poda nic Ci nie da bo ceny sie różnią w zależności od miejsca zamieszkania/kucharki/nadzienia :D

Gość gość
A nie brzydzicie się takich pierogów, nie wiadomo w jakich warunkach to robione, może te kobiety nie myją rąk po kupie a wy wcinacie :O

Gość gość1a
Haha, a nie brzydzisz się chleba? Toż to ktoś się grzebie w cieście, układa, przekłada tysiąc razy, stygnie na powietrzu, o transporcie nie wspomnę :P A jajek się nie brzydzisz? Toż to z tyłka kury. A mleko? Śmierdzące krowie cycki macane brudnymi łapskami lub podpinane pod brudną dojarkę, później do wielkiej bani, która myta jest raz na rok? A kawa? Zbierana w wiadomo jakich warunkach, wiadomo w jakiej higienie zbierających. A najlepsza z kupy nietoperza! Ot co! Sam syf! Fuj! Czas umierać.

Gość gość
ja zaplacilam wczoraj za 20 ruskich tylko 8 pln. Mase ludzi bylo w tym sklepiku z roznymi pierogami wiec pomyslalam ze albo dobre albo tanie. Okazalo sie, ze jedno i drugie. Ale na swieta nie kupilabym , wole zrobic sama.

Gość gość
Brzydzę się, dlatego piekę swój chleb, mleko mam od własnej krowy, jajka od kur.

Gość gość
i w restauracji tez nie jadasz... nie kupujesz zadnej kielbasy czy wedliny a no i kisisz kapuste ktora wczesniej posialas

Gość gość
Oczywiście, że tak, świnki mam swoje, nawet miałam w poniedziałek świniobicie :) Do restauracji nie chodzę, brzydzę się, u kogoś też nie jem oprócz mamy, siostry i teściowej, bo wiem że utrzymują higienę. Taką mam fobię.

Gość gość
w takim razie zostaje mi tylko ci wspolczuc. musisz miec meczace zycie

Gość gość
Nie twierdzę, że nie jest męczące, ale się przyzwyczaiłam.

Gość gość
to nie jezdzicie nigdzie na wakacje, ferie? czy zabieracie walowke i gotujesz na urlopie?:/

Wstydzisz się ;) ? No co Ty ;) Przecież nie p0ytasz się ile razy w tygodniu kocha się z mężem :P Moja przyjaciółka kupuje pierogi od zawodowej kucharki - płaci 15 zł/kg. A uszka dokładnie nie pamiętam - przeszło 20 zł/kg

Gość gość
ja zbieram grzyby -znam się na nich (podgrzybki i praw oraz maślaki) pierogi robię z podgrzybków i prawych wszystkie robaki wycinam do cna - suszę - zawsze robie dla rodziny - jęsli ktos by chciał mogę zrobić pierogi z grzybami i kapustą 10 zł za 15 sztuk- jestem z częstochowy.