Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brunetka2014

Ot co usłyszałam...

Polecane posty

Gość brunetka2014

Kłociłam się z mężem, zaczeliśmy się kłocić, powodem był sylwester oraz świeta i jego rodzinka- jak to wszystko bedzie. Zaczęliśmy warczeć, drzeć ,przekrzykiwać, talerze też poleciały i usłyszałam od meża że on mnie już nie kocha. Mamy 2,5 letnie dziecko, jesteśmy małżeństwem już 5 lat a on mi że mnie nie kocha. I wyszedł. Do tej pory nie wrócił. Myślicie ,że tylko tak powiedział bo był zły w****iony na mnie czy to raczej było naprawde ? Sama nie wiem co tym sądzić , załamałam sie. Ja go kocham bardzo,wiadomo kłotnie się zdarzają..ale on powiedział mi cos bardzo przykrego,az mnie zatkalo po prostu... Powiedział wam mąż kiedykolwiek ,że was nie kocha ? :( Dziewczyny radzcie coś - mam sie nie przejmować to tylko w złości czy raczej naprawdę ? Mam 26 lat,on 28...

Gość gość
Nikt nie jest jasnowidzem. Nie znamy twojego meza. Moze powiedzial to w zlosci, a moze w duchu juz mial takie refleksje....A teraz pod wplywem emocji powiedzial prawde. Tak czy owak musisz z nim porozmawiac. Klotni sie zdarzaja w najbardziej udanym zwiazku i obelgi tez. Powodzenia

Gość gość
mi powiedzia ze estem do seksu

Gość gość
Moja szwagierka mowi przy mężu ze mąż ją nic nie obchodzi a planuje z nim 3 dziecko. DDA tak mają, patologia wyniesiona z domu.