Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość markus1992

jak sobie z tym poradzić ? kocham ją ale to gadanie innych

Polecane posty

Gość markus1992

mam 22 lata, dziewczyna 19 :) ma 160 wzrostu jest naprawdę ładna,bardzo miła , zakochałem sie lecz istnieje jeden kłopot, byłem wczoraj u kumpla z nią koledzy byli mocnoo nachlani skomentowali "ooo k***a ale gruba" w****ilem sie i wyszedłem. Kazdy wtraca sie w to ile wazy,dobrze jest grubsza,ale ja ja kocham, kazdemu to przeszkadza i kazdy nazywa ja ze jest gruba. co mam z tym zrobic? to naprawde jest okropne. Trudno jej schudnac bo ma chore hormony czy cos tam, schudła troche ale hormony jej na to nie pozwalaja,bierze leki. nikt tego nie rozumie co mam robic? naprawde ja bardzo kocham. ma 160 wzrostu wazy 73 kg ja 185 waze 78

Gość xaxabb
Olać ich. Z perspektywy czasu rzeczy takie jak wygląd są mało istotne. Powiem więcej ci co najbardziej szczekaja ze dziewczyna brzydka sami pieknych mieć nie będą. Tak to już jest :p jednak po ilus latach jak ty z nia wciąż będziesz szczęśliwy a im sie zwiazek za zwiazkiem będzie rozpadł wtedy zrozumieją o co w tym Chodzi :p także olej to najlepiej zmień towarzystwo :) takich par ona gruba on chudy jest na peczki rozejrzyj sie po ulicach i ci faceci raczej tak się nie przejmuja tym co gadaja inni :p

Gość gość
a co cie to to obchodzi co mówią koledzy? zamknij im paszcze, taka z ciebie peezda?

Gość markus1992
mnie nie walcze o nią, nawet raz sie pobilem... ale boli mnie to jak inni o niej mowia, co mysla, krzywdzi to i mnie i ją. a chodzi tu o jej dobro

Gość gość
To nie sa twoi prawdziwy koledzy :-) Olej ich

Gość gość
a co to koledzy, ty się liczysz i ona :)

Gość markus1992
DZIEKI WSZYSTKIM ZA WSPARCIE ! :)

Gość gość
Przestań się z nimi zadawać i tyle. Urwij kontakt.Na debili nic nie poradzisz.